· · Коментари: 0

АМБЕР ХЕРД ОТИШЛА У МИНУС? Људи су остали у ШОКУ када су видели њено имовинско стање након пресуде (ФОТО)

Џони Деп је у среду добио тужбу за клевету против своје бивше супруге Амбер Херд, док је цео свет помно пратио како поротници објављују своју пресуду

1654178508_profimedia-0696182942.jpg
Фото: Profimedia

Гомила Депових присталица окупила се испред зграде суда и узвикнула узвикујући: „Џони, Џони“. Док је седмочлана грађанска порота у Вирџинији утврдила да су и Херд и Деп клеветали један другог, ипак она је била крива за клевету из више разлога.

Порота је одлучила да 58-годишњи глумац има право на компензацију од 10 милиона долара и казнену одштету од 5 милиона долара након што су открили да га је Хердова клеветала када је написала чланак у Вашингтон посту 2018. године, наговештавајући да је жртва породичног злостављања. Али судија је објаснио да државни закон ограничава казнену одштету на 350.000 долара, што значи да је стварни износ који му је додељен износи 10,35 милиона долара. 

Поротници су такође наложили Депу да плати 2 милиона долара за делимичан успех своје бивше супруге у њеној противтужби због клевете од стране једног од Депових адвоката који је њене оптужбе о злостављању назвао преварама.

Већина људи која је пратила суђење, након ове пресуде, навија за Џонија и тврде да је правда задовољена. У очима јавности ово је била јасна победа у судници за Депа. Интернет је препун реакција на његову победу, али овако нешто нико није очекивао. 

Прочитајте још: Сандра је НАЈБОГАТИЈА СРПКИЊА! Ево како је упознала Андреја, који јој је приредио НАЈСКУПЉЕ ВЕНЧАЊЕ века (ФОТО)

Један од корисника је приметио да када се на претраживачу укуца нето вредност имовине Амбер Херд, податак оставља у шоку. Једини износ који се појављује за глумицу је минус осам милиона долара.

Фото: Принтскрин

Према сведочењу датом током узајамних тужби за клевету Деп против Херд, Амбер Херд је зарадила 10 милиона долара укупног прихода пре опорезивања из свих извора (плате, одобрења) између 2013. и 2019. Њена највећа зарада у том периоду била је 2019. када је зарадио око 3 милиона долара.

Сведочење је такође открило да је Амбер имала уговор за 4 филма са Ворнер Брадерсом који јој је платио 450.000 долара за први филм у којем се појавила у студију. Затим је зарадила милион долара за свој рад у првом Аквамену. Уговором јој је загарантовано 2 милиона долара за наставак и 3-4 милиона ако икада буде био трећи Аквамен филм.

Прочитајте још: "ОНА ИМА МОЈУ ПОДРШКУ": Јована Јеремић се упоредила са Наташом Беквалац и открила где је певачица НАЈВИШЕ ПОГРЕШИЛА

Сведочење је открило да је Амбер зарадила 200.000 долара по епизоди да би глумила у серији од девет епизода "Тхе Станд", за укупну исплату од 1,8 милиона долара.

Амбер је имала и двогодишњи уговор са Л'Ореалом од 1,625 милиона долара који је гарантовао козметичкој компанији 20 дана Амберовог времена.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.