· · Коментари: 0
ТЕЛЕВИЗИЈА

Урош, водитељ "Прела", напушта телевизију и покреће БИЗНИС, а инспирација су му били СИМПСОНОВИ

Урош Давидовић је један од најзанимљивијих водитеља на нашем телевизијском небу.

1611646800_Uros.PNG
Фото: Instagram/ screenshot urosdavidovic

Урош Давидовић је уредник емисије "Боља земља" и водитељ емисије "Прело. Он је дипломирани ветеринар и стручак за храну. Познаје Србију боље од већине министара пољопривреде.

Урош плени оригиналношћу и непосредношћу и због тога је одмах "пао" у очи и освојио срца гледалаца. Нажалост, многи се плаше да не напусти посао водитеља!

Прочитајте још: ШМИНКЕРКА наше водитељке открива: Чим се заврши снимање Јована Јоксимовић уради ОВУ ствар

Наиме, Урош Давидовић има велики воћњак у селу Радовање близу Велике Плане. Огромна плантажа крушака добро је родила и Урош је почео да пече ракију из хобија. Он сада има тону и 200 литара ракије крушковаче! Да ли то значи да размишља о пресељењу на село?

Да ли ће се преселити на село? Размишља...

- Живео бих на селу пуним срцем, јер тамо имам и добре људе и лепу природу. Нажалост, због посла то је немогуће - каже Урош Давиводић.

Прочитајте још: Како Кејт Мидлтон одржава линију: Војвоткиња воли спорт, а ово јој је омиљена вежба

Урошев хоби се претворио у озбиљну ствар, па не само што је испекао ракију, него је осмислио етикете за крушковачу. У овом пићу је све његово осим - стаклене флаше.

- Размишљам да почнем да је продајем, а до идеје сам дошао гледајући "Симсонове" када је мафија киднаповала Барта и он их питао зашто продају цигарете, а они су му одговорили да они "цигарете поклањају пријатељима који желе да им дају новац" - смеје се Урош.

Прочитајте још: Дерматолог славне манекенке Кендал Џенер открио: Ове грешке најчешће праве девојке са акнама

Шалу на страну, Урош Давидовић је велики поборник да држава помаже малим пољопривредним произвођачима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.