Oglas
· · Komentari: 0
TELEVIZIJA

Uroš, voditelj "Prela", napušta televiziju i pokreće BIZNIS, a inspiracija su mu bili SIMPSONOVI

Uroš Davidović je jedan od najzanimljivijih voditelja na našem televizijskom nebu.

1611646800_Uros.PNG
Foto: Instagram/ screenshot urosdavidovic
Oglas

Uroš Davidović je urednik emisije "Bolja zemlja" i voditelj emisije "Prelo. On je diplomirani veterinar i stručak za hranu. Poznaje Srbiju bolje od većine ministara poljoprivrede.

Uroš pleni originalnošću i neposrednošću i zbog toga je odmah "pao" u oči i osvojio srca gledalaca. Nažalost, mnogi se plaše da ne napusti posao voditelja!

Pročitajte još: ŠMINKERKA naše voditeljke otkriva: Čim se završi snimanje Jovana Joksimović uradi OVU stvar

Naime, Uroš Davidović ima veliki voćnjak u selu Radovanje blizu Velike Plane. Ogromna plantaža krušaka dobro je rodila i Uroš je počeo da peče rakiju iz hobija. On sada ima tonu i 200 litara rakije kruškovače! Da li to znači da razmišlja o preseljenju na selo?

Da li će se preseliti na selo? Razmišlja...

- Živeo bih na selu punim srcem, jer tamo imam i dobre ljude i lepu prirodu. Nažalost, zbog posla to je nemoguće - kaže Uroš Davivodić.

Pročitajte još: Kako Kejt Midlton održava liniju: Vojvotkinja voli sport, a ovo joj je omiljena vežba

Urošev hobi se pretvorio u ozbiljnu stvar, pa ne samo što je ispekao rakiju, nego je osmislio etikete za kruškovaču. U ovom piću je sve njegovo osim - staklene flaše.

- Razmišljam da počnem da je prodajem, a do ideje sam došao gledajući "Simsonove" kada je mafija kidnapovala Barta i on ih pitao zašto prodaju cigarete, a oni su mu odgovorili da oni "cigarete poklanjaju prijateljima koji žele da im daju novac" - smeje se Uroš.

Pročitajte još: Dermatolog slavne manekenke Kendal Džener otkrio: Ove greške najčešće prave devojke sa aknama

Šalu na stranu, Uroš Davidović je veliki pobornik da država pomaže malim poljoprivrednim proizvođačima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas