· · Коментари: 0

ВЕНЧАЊЕ Ане и Предрага Рајковића: Организовали свадбу из СНОВА за 15 дана, а један СТАРИ СРПСКИ ОБИЧАЈ је млада погрешно схватила (ФОТО)

Предраг и Ана Рајковић су успели да организују прелепо венчање

1669977828_Foto-Ataimages.rs-Predrag-Rajkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Предраг и Ана Рајковић венчали су се у једном земунском ресторану. Цела свадба је остала упамћена по томе што су младенци све организовали у најкраћем могућем року. Након венчања су поручили осталим људима који планирају да стану на "луди камен" да одвоје бар два месеца за припрему и организацију.

- Било је нервозе наравно јер смо за целокупну организацију имали само две недеље, а то свакако није довољно времена - искрен је Предраг. - Добро је да нам се укуси поклапају па смо заједничким снагама све успели. Ипак, свим младенцима бих саветовао да за припрему свадбе оставе бар два месеца и да на миру ураде све што треба. Ми смо све стигли пошто смо се одлучили за интимно венчање у кругу породице и најближих пријатеља. Било је тачно четрдесет гостију - рекао је голман за "Глорију".

Прочитајте још: ЊОЈ ЋЕ ВЕЧЕРАС БИТИ НАЈТЕЖЕ: Српска лепотица удата је за репрезентативца Швајцарске - "Срце ми куца за обе нације" (ФОТО)

Што се тиче венчанице, Ана ју је одабрала за један дан, а Рајковић ју је видео тек на дан венчања.

- Ја сам помало лења за испробавање, а одувек сам знала да желим “принцесс” венчаницу и тај модел сам и тражила - открива Ана. - За дан сам нашла одговарајућу. Око избора хаљине помогао ми је кум, јер се он бави моделингом и разуме се у моду. Предраг ме је у њој видео тек на дан венчања. И њему се допала. Он је имао идеју о оделу које жели да обуче, али је било веома тешко извести то што је замислио с обзиром на то да је само два дана био у Београду. Успели смо на крају да направимо савршену и оргиналну комбинацију за њега, која се свима изузетно свидела - рекла је Ана за поменути магазин.

Једна ситуација је обележила цео догађај. Реч је о једном старом српском обичају који је према Предраговим речима Ана превише буквално схватила.

- Најсмешнији тренутак био је када је Ани другарица испричала да треба што јаче да ме нагази како, по веровању, не бих никада “побегао” од ње, што је моја супруга буквално схватила па ме је умало повредила скачући ми по нози. Сви су то снимали и шалили се потом на њен рачун.

За први плес су одабрали песму "Дани и године" од Нине Бадрић, која их подсећа на њихову љубав и коју су често слушали када су почели да се забављају.

Предрагов кум је био играч Партизана Саша Зђелар који му је пријатељ још од млађих репрезентативних селекција, а били су цимери и када су освојили Светско првенство на Новом Зеланду 2015. године, када су играли за репрезентацију до 20 година.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.