· · Komentari: 0
INSPIRACIJA

Vikend putovanje: NINA RADULOVIĆ pokazala ČETIRI savršene odevne kombinacije koje staju u svaki kofer! (FOTO)

Voditeljka Nina Radulović je odavno prepoznata kao jedna od najlepših žena na javnoj sceni, a pored toga poznata je i po besprekornom stilu oblačenja.

1632035499_pjimage--26-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ nina_radulovic_official

Nina vredno radi kao voditeljka emisije "Srcem kroz ravnicu" i stalno je u pokretu i na novim lokacijama.

Nedavno je bila u Beču na snimanju nove epizode, a nama je zapao za oko Ninin izbor garderobe za kratko putovanje. Održala je lekciju iz stila i praktičnog oblačenja za vikend putovanje, a ideju možete lako iskopirati i vi.

Pročitajte još: RUŽNO ili u TRENDU? Adrijana Lima ponela neobičan model ČIZAMA - Da li biste ih nosili? (FOTO)

Vikend putovanje i četiri odevne kombinacije

Prvom odevnom kombinacijom je pokazala umeće kombinovanja iste boje. Sva u krem tonovima, u majici i širokim, laganim patalonama Nina je prosto sijala. Kako bi izbegla da izgleda previše opušteno, primenila je dobro poznati trik - prebacila je sako preko majice. Savršena kombinacija za šetnju gradom, a da istovremeno izgledate elegantno.

Nakon toga se opredelila za cvetnu haljinu, svetlijih tonova, koju je uparila sa udobnim sandalama neobične drečavo roze boje.

Da su joj prijali krem tonovi, Nina je dokazala i trećom odevnom kombinacijom. Lepršava haljina koja blago prekriva kolena, postala je još zanimljivija uz neizostavni detalj - kaiš u struku. Ovo je sjajan trik koji ističe figuru na pravi način. Uz ovu haljinu, Nina je kombinovala sandale u krem boji i patike. Ovo je dobra ideja ukoliko idete na vikend putovanje i očekuje vas dosta šetnje.

Na kraju je briljirala u farmerkama, koje je uparila sa upečatljivom šarenom tunikom.

Ove četiri jednostavne, a efektne kombinacije mogu da stanu i u najmanje kofere!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.