Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛОВИ

Стајлинг Никол КИДМАН из 2015. године данас копирају и краљице! Ево која дама плаве крви је понела комад ИЗ АУТЛЕТА (ФОТО)

Једна од најстилизованијих дама европских дворова поновила је стајлинг легендарне Никол Кидман

1639679458_nikol.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/ницолекидман
Oglas

Популарна холивудска глумица Никол Кидман у јануару 2015. године на црвеном тепиху Холивуда, на премијери филма "Паддингтон" појавила се у тада последњем комаду из колекције Нина Ричи за јесен/зиму 2015. године. Комплет од твида био је апсолутни хит због изазовног шлица, али и савршено укројеног горњег дела.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ


Фото: Схуттерстоцк

У овом истом коплету, скоро седам година касније појавила се и краљица Шпаније, Летиција која се сматра једном од најстилизованијих жена на свету. И то није све, ово није први пут да се краљица појављује у овом одевном издању. Уз комплет, краљица јее понела и савршене салонке од превренуте коже у тамно плавој боји од истог бренда.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Без обзира на што је дефинитивно комплет из аутлета, несумњиво да краљица Летиција зна да је твид поново у тренду, али и да је свесна да сваки комад на њој изгледа перфектно.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Шта ви мислите, којој познатој дами исти комплет боље стоји?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas