Oglas
· · Komentari: 0
STILOVI

Stajling Nikol KIDMAN iz 2015. godine danas kopiraju i kraljice! Evo koja dama plave krvi je ponela komad IZ AUTLETA (FOTO)

Jedna od najstilizovanijih dama evropskih dvorova ponovila je stajling legendarne Nikol Kidman

1639679458_nikol.png
Foto: InstagramScreenShot/nicolekidman
Oglas

Popularna holivudska glumica Nikol Kidman u januaru 2015. godine na crvenom tepihu Holivuda, na premijeri filma "Paddington" pojavila se u tada poslednjem komadu iz kolekcije Nina Riči za jesen/zimu 2015. godine. Komplet od tvida bio je apsolutni hit zbog izazovnog šlica, ali i savršeno ukrojenog gornjeg dela.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ


Foto: Shutterstock

U ovom istom kopletu, skoro sedam godina kasnije pojavila se i kraljica Španije, Leticija koja se smatra jednom od najstilizovanijih žena na svetu. I to nije sve, ovo nije prvi put da se kraljica pojavljuje u ovom odevnom izdanju. Uz komplet, kraljica jee ponela i savršene salonke od prevrenute kože u tamno plavoj boji od istog brenda.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Bez obzira na što je definitivno komplet iz autleta, nesumnjivo da kraljica Leticija zna da je tvid ponovo u trendu, ali i da je svesna da svaki komad na njoj izgleda perfektno.

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Šta vi mislite, kojoj poznatoj dami isti komplet bolje stoji?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas