Oglas
· · Komentari: 0
RASKOŠ

Zavirite na BAJKOVITO ITALIJANSKO VENČANJE Kortni Kardašijan: O njenoj venčanici će se pričati! (FOTO)

Kortni Kardašijan i Travis Barker su ovog vikenda organizovali raskošno venčanje, u živopisnom selu Portofino

1653292964_profimedia-0693601485.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kortni Kardašijan i Travis Barker su se venčali pred prijateljima i porodicom na zadivljujućem italijanskom venčanju.

Par, koji se verio u oktobru, rekao je „da“ u drevnoj tvrđavi Kastelo Braun u Portofinu u nedelju, a Kortni je izgledala zapanjujuće u beloj kratkoj čipkanoj haljini Dolče i Gabana koja je imala veo inspirisan svecima.

Rijaliti zvezda Kortni (43) i roker Blink 182 Travis (47) iznajmili su primorski kompleks Domenika Dolčea i Stefana Gabane kako bi proslavili u velikom stilu sa svojim porodičnim prijateljima.

Ceo klan Kardašijan-Džener i Barker su pozvani i viđeni su kako pristižu u živopisni primorski grad uoči ceremonije.

Kortni je objavila seriju snimaka na Instagramu nakon ceremonije venčanja, gde je pričala o svojoj budućnosti sa Travisom.

Pročitajte još: Venčanje u PANTALONAMA: Rizična, ali pobedonosna kombinacija! Izgleda nestvarno dobro (FOTO)

Rijaliti zvezda je ponosno izjavila „srećno do kraja života“ i razmenila poljubac sa Travisom na oltaru nakon razmene zaveta.

Kris Džener i Kortnine sestre Kim, Kloi, Kendal i Kajli snimljene su obučene u niz zadivljujućih odevnih kombinacija.

Kris Džener je vodila svoju ćerku do oltara, u ružičastoj haljini, dok je Kortni nosila crvene ruže.

Kim Kardašijan je ispoštovala gotičku temu koju je postavila Kortni u pripremama za veliki dan tako što je stigla u crnoj haljini sa kosom koja je izgledala svetlije nego ikada.

Pročitajte još: VENČANICE: Ovo su trendovi za 2022. godinu na koje treba da obratite pažnju

Evropsko venčanje je treći put da su Kortni i Travis prošetali do oltara u poslednja dva meseca.

Par je u aprilu šokirao fanove dok su uslikani kako se pijani "venčavaju" nakon zabave na dodeli Gremi nagrada 2022.

Međutim, pijana mlada je kasnije priznala da je to bila šala nakon što su ona i njen momak ispili malo više tekile.

„Vežba čini savršenim“, zadirkivala je Kortni na Instagramu dok je delila nekoliko snimaka sa njihovog Elvisovskog "venčanja".

Mesec dana kasnije, zaljubljeni par je podelio svoje zavete na sasvim drugačijem drugom venčanju u Santa Barbari. Par se stvarno venčao na skromnoj ceremoniji u lokalnoj sudnici bez porodice i dece.

Pozvani su bili samo Kortnina baka Em Džej i Travisov tata Rendi, koji su im bili svedoci.

Nakon službe, Kortni je podelila neke crno-bele fotografije svog fotografa sa natpisom „Dok nas smrt ne rastavi“.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas