Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
коса

Без пегле и фигара: Правимо најлепше локне (ВИДЕО)

Популарне локне и увијена коса не силазе са трона најмодернијих и најтраженијих фризура већ годинама уназад. Ево како да је сада и ви имате и то кад год пожелите!

1616082147_Depositphotos_172215840_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

За постижање ефектног изгледа и правилно дефинисаних локни најчешће нам је потребан неки стајлер за косу, попут фигара. Међутим за одлазак код фризера често немамо толико времена а ни новца колико пута бисмо желеле те лепе таласе у коси. Многе од нас нису вичне овим апаратима ни код куће, а и свесне смо негативног ефекта коју трпе наше власи прегрејавањем косе на тај начин.

Прочитајте још: Салони не раде: Скините ГЕЛ ЛАК сами код куће, корак по корак

Управо зато вам представљамо сјајан начин да веома једноставно и природно саме направите локне - и то док спавате! У свега пар потеза без икаквих помоћних апарата, ово је све што треба да урадите:

Након прања косе, добро је осушите. А потом расчешљајте нежно, а ако вам је коса превише тршава, на крајеве можете нанети мало аргановог уља. Затим вежите косу гумицом у високи реп.

За следећи корак користите сунђер за прављење пунђе. (Док га не набавите, можете да пробате и са старом фротирском чарапом, само јој одсечете врх за прсте.) Провуците цео реп кроз сунђер (тј. чарапу), па га поделите на два дела. Сада завуците један део око сунђера, скроз укруг, затим и други. Кад завршите, причврстите укосницама крајеве. Ако немирно спавате, можете преко косе да ставите и танку мрежицу.

Прочитајте још: Колико дуго можемо да одлажемо шишање косе? Ово је идеално време за одлазак код фризера

Сада сте спремни за спавање. Када устанете, само полако извуците праменове из сунђера, размрсите косу и уживајте у природним локнама!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas