Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли бисте пре поверили тајну другу или другарици? Истраживања открила ко су ВЕЋЕ ТРАЧАРЕ, мушкарци или жене

Према истраживањима овај пол више трачари

1661162341_pexels-yan-krukov-7640484.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Мада се за жене каже да су велике трачаре, једно британско истраживање показало је да су томе склонији мушкарци.

Јачи пол не зна да чува тајне и све што им неко каже у поверењу врло врзо испричају другима.

Студија, у којој је учествовало 2000 испитаника, открила је да просечан мушкарац може да чува тајну отприлике два сата и 47 минута, односно 40 минута мање него жене. Сваки десети је признао да је све избрбљао само 10 минута након што му је неко испричао нешто важно. Упркос томе, 92 одсто припадника јачег пола за себе каже да је особа од поверења.

- Ако желите да нешто остане тајна, немојте то рећи мушкарцу - рекао је представник компаније која је урадила истраживање.

Фото: Пеxелс

Ширење трачева олакшао је и модеран начин комуникације, па многи неће сачекати да се са пријатељима нађу на кафи, већ ће им тајну открити преко друштвених мрежа. Испоставило се да је јачем полу најтеже да задржи за себе сазнање о прељуби пријатеља, туђу лаж и ако колега или шеф имају авантуру на послу.

Прочитајте још: Ево шта се догоди када ЖЕНЕ замене место са мушкарцима у вези

Такође, брзо ће се открити ако је нека жена трудна, ако се неко подвргао пластичној операцији, добио повишицу плате или је унапређен, ако пријатељ или колега има финансијске или сексуалне проблеме.

БОНУС ВИДЕО:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas