Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

ЕМА уређује ПРОФИЛ Елизабете Друге: Плата јој је 65.000 ЕВРА, а знате ли ШТА СВЕ СПАДА У ЊЕНА ЗАДУЖЕЊА?

Ова жена зна све тајне Бекингемске палате, зашто су Хари и Меган отишли, да ли Кејт воли краљицу и шта Елизабета Друга доручкује. Краљица прати Вилијама и Кејт, али не и Харија и Меган.

TheTalko.PNG
Фото: Youtube/ screenshot The Talko
Oglas

Краљица је у децембру прошле године тражила особу која би управљала њеним профилима на друштвеним мрежама. Понудила је плату од 65.000 евра особи која је расположена да одржава њене профиле и комплетан имиџ краљевске породице.

Ема на послу Фото: Youtube/ screenshot The Royal Family

Прочитајте још: Заборавите на СЕЛФИ! Нисте у тренду ако не радите ОВО

Није познато колико се људи јавило за овај "посао из снова", али једно је јасно - добила га је Ема Гуди!

Ема руководи тимом који брине о имиџу читаве краљевске породице.
Краљица не прати Харија
На инстаграму краљица прати "Кенсингтонс ројал" Вилијама и Кејт, али не и "Сасекс ројал" Харија и Меган.

Њен посао није само да објављује саопштења, слике краљице, хуманитарних активности и фотографије породице, већ да руководи читавим тимом који брине о имиџу најпознатије жене на свету.

Колико год да је плаћена -мало је, јер је Емин посао од првог дана био стресан. Одмах пошто је почела да ради Меган и Хари су напустили краљевску породицу, а онда је краљица отишла у изолацију у Виндзор.

Краљица је веома активна
Има 33 дана одмора годишње и палту од 65.000 евра.

Ема има 33 дана одмора током године, а ту су укључени и празници. Има бесплатан паркинг и ручак, као и доприносе за здравствено и пензионо осигурање.

Краљица годишње одржи 340 састанака и дневно одговори на 300 писама.

Иако многи тако не мисле, њен посао није лак, јер краљица Елизабета Друга годишње одржи, у просеку 340 састанака, колико их укупно имају сви остали у породици. Устаје у 7.30 часова сваког јутра и попије чај "ер греј" и колачиће док слуша вести на радио БиБиСију. Онда у 8.30 часова доручкује са супругом Филипом, најчешће тост са пекмезом.

Краљичин дан је пун обавеза, па чак и ако не иде у званичне посете дневно одговори на око 300 писама. Црним потпише званичне, а зеленим мастилом приватне поруке.

Прочитајте још: Прекопирајте стил МЕЛАНИЈЕ ТРАМП! Једноставно је - миди хаљина и високе салонке! (ФОТО)

Одлуку да тражи администратора друштвених мрежа који ће бринути о имиџу краљевске породице краљица је, очигледно, донела после сазнања да ће Хари и Меган напустити Лондон. Наиме, они су своју одлуку обелоданили две недеље касније пошто је краљица запослила Ему.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas