· · Коментари: 0
шминка

Како да савршено нанесете РУЖ: Уз један поступак трајаће целог дана

Пре наношења ружа важно је да припремите усне.

1619085997_Depositphotos_211225482_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Руж је већ деценијама најомиљенија шминка жена. А како бисмо га на најбољи начин нанели можемо да научимо неколико једноставних корака који нас воде до савршено нанетог кармина. Избегните размазивања и осигурајте дуго трајање.

Потребни су вам: хранљиви балзам, оловка за зсне, коректо, компактни пудерасти прах и, наравно, руж.

Прочитајте још: Правимо ОБРНУТУ ПЛЕТЕНИЦУ: Идеална за пролећне дане

Корак 1: Припремите усне

Ово је први и најважнији корак, припрема је кључна! Ако су вам усне суве и испуцале ни један кармин неће изгледати лепо.  Пилинг урадите меком, влажном четкицом за зубе, а онда нанесите хранљиви балзам како би биле меке и здравог изгледа.

Корак 2: Нанесите базу

Уколико вам је важно да кармин тарје целог дана треба да нанесете подлогу, односно базу пре кармина. Изаберите нијансу која одговара вашој боји усана.

Корак 3: Користите оловку за усне

Да бисте дефинисали своју природну линију усана и спречили да вам кармин постане неуредан, користите добру оловку за усне да бисте дефинисали, преобликовали и усавршили контуре усана. На овај начин ц́ете постиц́и дефинисан и прецизан изглед.

Прочитајте још: Маска за боре: Потребни су вам само ЈОГУРТ И КУРКУМА

Корак 4: Нанесите кармин

Када завршите све горе наведене кораке и одаберете кармин, нанесите мало производа на четкицу за усне и равномерно га нанесите на усне. Не пропустите унутрашње углове. Углавном ће бити довољан један слој кармина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.