· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Нико јој не би дао толико година: У ШЕСТОЈ је ДЕЦЕНИЈИ и није урадила ниједан захват, а изгледа као да јој је ТРИДЕСЕТ (ФОТО)

Због младоликог изгледа, Лазји нико не верује колико заиста има година.

1635002453_lajza.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/lizalaurequeen

Лајза Лори, која има 52 године дошла је у жижу интересовања британских медија због свог младоликог изгледа. Сви се зачуде када каже колико има година јер изгледа веома младо, као да је у раним тридесетим.

Поред тога, Лајза тврди да није имала естетских захвата, и да је њена бјути рутина једноставна.

Прочитајте још: Купа се у ОВОМ РАСТВОРУ због кога се никад не осећа на ЗНОЈ: Моја комшиница има 70 година и мирише предивно

Лазја каже да јој прија то што многи мисле да је млађа, али да се не осећа увек пријатно.

- Понекад се поносим собом, али понекад ми је тако непријатно. Нема пуно људи у мојим годинама које могу да помешају са 30-годишњацима. Сада добијам много више комплимената него кад сам била млада што је сулудо. Где год да одем добијам комплименте и људи не верују колико година имам. Углавном ми дају између 30 и 35 - каже она за британски "The Mirror" и додаје да јој прилазе много млађи мушкарци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liza Laure (@lizalaurequeen)

- Често ми прилазе и много млађи мушкарци, али ја им се само насмејем. Шокирани су кад сазнају да имам довољно година да им будем мајка - рекла је Лајза.

Упркос сјајном и младалачком изгледу, Лајза тврди да никада није радила ботокс или било какав други третман против бора, те да је њена рутина неге веома једноставна, и објашњава да се све своди на добру шминку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liza Laure (@lizalaurequeen)

- Моја рутина неге коже је уобичајена. Немам скупу козметику јер сам алергична на много производа. Што јефтиније, то боље. Нисам радила ботокс нити сам стављала филере јер се превише плашим тога. 80 одсто времена носим шминку и вештачке трепавице", истиче ова 52-годишњакиња и открива један необичан савет за пуна уста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liza Laure (@lizalaurequeen)

- Свака три месеца пресечем сочан кромпир на пола и протрљам га по уснама. Не знам где сам чула за ову технику, али она ми заиста помаже да ми усне остану пуне. То је добар природан начин да имате пуне усне - додаје она.

Лајза сада одише самопоуздањем, али није увек била таква; некад је била веома стидљива и повучена све док се 2016. није пријавила на једно такмичење лепоте. Тада је постала тражен модел за бројне модне куће и брендове накита.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liza Laure (@lizalaurequeen)

- Некада сам била тиха и стидљива, али једног дана сам одлучила да ћу изаћи из своје зоне комфора. Никада нисам зажалила. Сада знам да никада није касно да човек испроба нове ствари. До сада сам учествовала на четири такмичења лепоту и волела сам сваку секунду тога - закључила је Лајза.

                                Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.