Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОДРШКА

ОДУШЕВИЛА ХИЉАДЕ ЖЕНА: Мајка показала како јој изгледа стомак после три трудноће (ФОТО)

Мајка троје деце и инфлуенсерка Сара Никол Ландри на свом Инстаграм профилу редовно дели фотографије свог тела након трудноће, како би другим женама показала да се и она бори са стријама и целулитом.

1617707597_Sara.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / тхебирдспапаyа
Oglas

Уз једну своју фотографију у доњем вешу објавила је и цитат једне твитерашице о двоструким стандардима чиме је постала вирални хит.

- Исти онај стомак ком се људи диве док пружа дом беби биће исто оно због чега ће те људи критиковати јер након порођаја није довољно раван да би се уклопио у друштвене стандарде лепоте - стоји уз фотографију.

"Кад то тако кажете...", додала је Сара коју на Инстаграму прати скоро два милиона људи.

Прочитајте још: Природно решење за СТРИЈЕ: Пробајте шећер и витамин А

"Прво дете родила сам са 25, а уместо да сам осетила радост, нагло је пало моје самопоуздање. Стала сам пред огледало и моје тело више није изгледало као да је моје. До тада сам свуда виђала фотографије савршених мајки, које су се неколико дана после порођаја вратиле у своју величину одеће, сликале увучени стомак, коментарисале како су њихова тела невероватна, како су опет у форми. Али чинило се да је моје пропало. Кожа је била развучена, ужасно испуцала, целулита сам имала за продају... - написала је једном приликом Сара.

Прочитајте још: Вечита дилема је РЕШЕНА! Величина се стално мења, а ево до које године женама РАСТУ ГРУДИ

Ослобођење је, каже, доживела кад је почела да се фокусира на своје дете. Сада жели осталим мајкама да покаже да је све што им се догађа са телом нормално и да нису саме.

Прочитајте још: Пет начина да убрзате ваш циклус и скратите "оне паклене дане"

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas