Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВО

Ове ствари ће је ОДАТИ: Како да препознате ЛАЖНУ пријатељицу?

Није тешко препознати особу која вам није прави пријатељ.

1636643124_shutterstock_670858699.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Лажну пријатељицу можда не можете открити на први поглед, али временом свака таква особа покаже право лице.

Психолози сматрају да постоје знакови који нам могу указати на то да смо окружени неискреним пријатељима.

Прочитајте још: Пар једноставних савета како се треба ПОНАШАТИ према особи за коју знате да вас НЕ ВОЛИ

Никад није ту кад вам треба

Уколико вам се дешава да вам је потребно раме за плакање, а ваша пријатељица није ту за вас, то је први знак да у таквом односу нешто не штима, посебно ако сте ви за њу увек ту, у било које доба дана или ноћи.

Интуиција

Много пута се доказало да интуиција и те како постоји, стога послушајте унутрашњи глас ако вам говори да таквој пријатељици не треба веровати. Све се дешава с неким разлогом, посебно ако такав осећај имате само према њој.

Не дели са вама срећу

Као што са вама не дели тугу, неће делити ни срећу. Лажне пријатеље успех других не може да обрадује. Напротив, њено изгевавање у дељењу ваше среће главни је показатељ да вас не заслужује као пријатеља.

Све се врти око ње

Уколико није главна звезда, неће је интересовати ништа друго. То је један од знакова да је благо нарцисоидна, а нардисоидне особе вам не требају у животу јер су егоистичне, непоуздане, и не могу никад бити прави пријатељи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas