· · Коментари: 0
РАСКИД

ОВО су сигурни ЗНАЦИ да вас користи да би преболео раскид

Прекид љубавне везе је тежак, без обзира на чију иницијативу.

1595419892_Depositphotos_353212730_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Испоставља се да је од раскида још теже преболети раскид. У периоду након завршетка везе, свако од нас се осећа другачије, у најмању руку чудно, помало празно и усамљено. Помешана осећања, кривица, љутња, разочарење, све је ту. Није ни чудно што у таквом периоду не размишљамо јасно и нисмо у стању да се бавимо емоцијама. Још је горе тако рањив, започињати нову везу.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

Нажалост то је најчешћи избор већине људи. Ускакање прерано у нову везу. Сви они, без лоших намера се заправо надају да ће им нова веза помоћи да забораве претходну.

Мушки понос
Мушкарци су нарочито подложни прераном ускакању у нове везе. Мушки понос, опште позната чињеница не дозвољава им да било ко примети да су у фази патње и сочавања са прекинутом везом. Они желе да покажу свима око себе, а нарочито својој бившој да су је преболели.

Оно што не схватају у том тренутку је да заправо лажу сами себе, и повређују непотребно особу која је можда заиста била спремна да им се посвети, али је наишла прерано.

Доносимо вам с тог јасне знаке да вас он само користи како би лакше преболео раскид.

Рекао вам је да је имао груб раскид

Уколико вам је само ово рекао, и ништа више, знајте да се још увек није помирио са чињеницом да је готово. Ако му је тешко да проживи доживљено и преприча вам разлоге раскида, значи да га цела ситуација још увек дотиче, а то је токсично за ваш однос. Ако има неразјашњена осећања, значи да је љубав још увек присутна.

Прочитајте још: Овакве податке нико није очекивао: Људи су најусамљенији у ОВОМ животном добу!

Започео је везу са вама три дана после раскида

Ако вам је већ признао да је доживео груб раскид и да се веза завршила пре свега три дана, није могуће да је већ успео да преболи бившу девојку. Чак и ако је он тај који је завршио целу причу, у сваком је случају време потребно како би се ствари слегле и осећања кристализовала. Ако пребрзо започне везу са вама, вероватно ће за собом носити дозу огорчености и оставити бројна питања отворена, што се неће завршити добро.

Фото: Депозит

Претерано је одушевљен вашом везом

Ако он настоји да сваки свој слободан тренутак проводи са вама, то не значи да је он нужно заљубљен у вас, већ да се плаши својих осећања која би могла да испливају на површину када остане сам са њима. Ако вас обасипа порукама константно, планира ваше виђање неколико дана унапред и сл, он у суштини покушава убедити сам себе да је превазишао прошлу везу.

Прочитајте још: МУШКАРЦИ научите да слушате жене! ОВАКО ћете постати њихов не само љубавник, већ најбољи пријатељи и сапутник

Спомиње бившу у бројним ситуацијама

Сваки пут када сте у ресторану који је посећивао и са њом, или док на тв гледате серију коју су заједно пратили, или му ви спремите јело које је и она правила, он не пропушта прилику да то спомене, знајте да још увек није раскрстио са својим осећањима. Неминовно је да ће се ствари поклапати, и да ће он и са вама долазити у ситуације и на места која је и са њом посећивао, али ако сте ви само сенка која га прати док понавља сцене из прошлости са њом, то није пут ка здравој вези.

Фото: Депозит

Константно вас пореди са њом

Ако вас ваш партнер константно упоређује са својом бившом, било због нечег што сте рекли, урадили или обукли, знајте да му је она стално у мислима, и да је заправо тражи у вама. Временом и сами ћете почети себе да упоређујете с њом, било да је познајете или не. Прво ће то бити покушај да будете бољи од ње, а на крају ћете се задовољити тиме да је опонашате како бисте му се свидели, ппише "Хер wаy".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.