Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ

Поставите себи о партнеру 5 ПИТАЊА, па ако одговорите са "ДА" време је за РАСТАНАК

Ако имате недоумицу да ли су емоције у вашем браку спласнуле, можда је време да их пропустите кроз одређени "скенер"

1593417749_Depositphotos_239967612_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Пепер Шварц, професорка сексологије, тврди да има метод који може да вас доведе до тачног одговора. Заправо, све је записано у решењима до којих ћете доћи пошто прочитате питања која је Шварцова осмислила. Уколико је већина ваших одговора потврдна, значи да имате разлога да сумњате да вам је брак у кризи.

Прочитајте још: Сметају вам правописне грешке? Прочитајте да ли сте интровертни или екстровертни тип

Да ли заједничким снагама тешко успевате да дођете до решења било ког проблема?

Професорка каже да није суштина да ви супруга убеђујете да сте увек у праву, нити обрнуто, него да заједно пронађете компромисно решење.

Да ли ваш брачни друг доноси већину одлука?

Лепота заједнице је у заједничком одлучивању, односно уважавању оба става и мишљења, а не у доминацији било чије стране.

Да ли је ваш супружник суздржан у исказивању нежности и страсти?

Не ради се само о сексу, него о пољупцима, загрљајима, "обичним", успутним додирима руке и осмесима у току дана. Ако изостају, није добро.

Да ли ви или ваш партнер углавном заузимате одбрамбени став током разговора?

Ово је само начин исказивања борбе која је заправо непотребна у брачним водама и зато указује на проблем у заједници.

Прочитајте још: У току деценије парови се 720 пута посвађају, а сви застану код бројке која говори колико пута имају СЕКС

Да ли је супружник далеко од флексибилног у било чему?

Важно је да се зна да све тече и све се мења, па је добро то и прихватити, а не остати заглављен на истом месту.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas