· · Коментари: 0
фризура

Шта је ПЛОПИНГ ТЕХНИКА? Одушевиће оне са коврџавом косом (ВИДЕО)

Ако имате природно коврџаву косу и још никад до сад нисте испробали чувену плопинг технику, прупустили сте могућност да имате савршене локне.

1611303223_Depositphotos_14899251_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Али, никад није касно, а управо данас вам откривамо на који начин је потребно да приступите сушењу ваше коврџаве косе, како би ваши увојци били савршено дефинисани. Коришћење посебне – плоппинг технике, на мокрој коси елиминише могућност мршења косе и раздвајања коврџа током поступка сушења.

Прочитајте још: Шта мирис производа који бирате говори о вама?

Плопинг техника је фасцинантна не само по томе што вашој коврџавој коси може да омогући да има предивне локне и већи волумен, већ и што савршено равној коси може да подари таласаст изглед! И мада на самом почеку упознавања са овом техником, ваша истрајност може да буде доведена у питање, важно је да не одустајете, јер ћете са сваким новим покушајем сигурно бити све бољи и бољи.

Приликом плоппинг технике требаће вам памучна мајица, јастучница или пешкир од микрофибер влакана, како би осушили своје мокре коврџе и омогућили им да остану лепо дефинисане.

У основи реч је о коврџаво-одобреној техници увијања пешкира око главе. Оно по чему се плоппинг техника разликује од класичног умотавања косе пешкиром је заправо истезање које је својствено првој техници. Плоппинг техника задржава ваше локне компактним, савршено дефинисаним и омогућава им да се тако и осуше.

Прочитајте још: На природан начин до гушћих обрва: Мажите ова уља

Показаћемо вам данас како да уз помоћ мајице дугих рукава, имате савршено дефинисане локне. Прво што вам заправо треба је управо памучна мајица дугих рукава. Сасвим обична, без принта. Мајицу поставите на крај кревета са рукавима окренутим од вас.

Како да примените ову технику?

Након што сте завршили са прањем косе и нанели регенератор или балзам, очешљајте своју косу, како би омогућили власима да обликују локне. Затим користите своју шаку и прсте како би потискујући косу на горе (при чему сте је претходно пребацили преко главе) и дефинисали локне. Сада спустите главу на сам руб мајице, код оковратника и доњим крајем прекријте своју косу, а рукаве искористите да учврстите обмотавање. Сва уметност се управо догодила.

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

Ова техника омогућиће вашим власима да се ослободе влаге и изгледају савршено након што их ослободите. У просеку око 20 минута је потребно да држите косу у овакој – специјалној кациги.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.