Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мањак времена

Трикови за БРЖЕ СУШЕЊЕ ЛАКА: Суви НОКТИ за само 20 минута

Лакирање ноктију може да траје и 20 али и пуних 60 минута.

1602160683_Depositphotos_11167742_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ако често лакирате нокте, сигурно је да немате баш увек времена да им посветите пун сат. Зато примените ове савете и улепшајте нокте на најбржи начин.

1. Где лакирате нокте?

Најбоље је да нокте лакирате на сунцу (ако то радите дању) или под јаком лампом (ако их мажете увече). Увек мажите врло танак слој, претходно добро оцедивши четкицу.

Прочитајте још: "Знам да ћеш бити тужна, али ПРЕСЕЛИЛА САМ СЕ У СРБИЈУ и ЖИВИМ као у БАЈЦИ!"

Замочите четкицу у лак, затим скинете лак тако што клизнете четкицом о ивицу бочице одозго па све до пред сам врх. Тиме избегнете да се лак слива низ четкицу док га мажете, а само на врху остане минијатурна капљица довољна за један нокат.

Треба чекати од 1 до 3 минута између сваког слоја. Ако радите пажљиво, док завршите свих десет ноктију, први ће бити спреман за други слој.

2. Фен

Фото: Пиxабаy

Између сваког слоја слободно "прођите" мало феном изнад ноктију.

Водите рачуна да ваздух буде потпуно хладан. За то је, најчешће потребно да укључите на најмањи степен, али и да притиснете посебно дугме за хлађење на апарату.

3. Клима уређај

Можете поставити шаке пред укључени клима уређај. Водите рачуна да дува хладан ваздух и да будете удаљени најмање један метар. Ако волите да вам бар једна рука буде "слободна", можда ћете инвестирати у специјални сушач лака за нокте.

Прочитајте још: Зреле године никад боље: Ево којих 5 позитивних промена осети свака жена у 40-им и 50-им

Имајте на уму да на тржишту постоје и специјални, брзосушећи лакови за нокте. Ако често мажете нокте, можда је то најбоља опција за вас.

Стари трикови су и чинијица са водом пуном леда као и држање руку под млазом хладне воде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas