Oglas
· · Komentari: 0
REKORD

"Rols-Rojs" piše istoriju

Sa 5.125 vozila nadmašena 2018. za neverovatnih 25 odsto

P90362675_highRes_ghost-zenith-collect.jpg
Oglas

Kompanija "Rols -Rojs"" isporučila je rekordan broj automobila u 2019. , najviše u svojoj 116 godina dugoj istoriji.

Automobili ove engleske kompanije, pod upravom nemačkog "BMV" prošle godine su usrećili čak 5.152 kupca iz više od 50 zemalja sveta (jedan je prodat i u Srbiji), što je rast od neverovatnih 25 odsto u odnosu na 2018.

Pročitajte još: BMV ulaže više od 30 milijardi evra do 2025!

- Ovaj rezultat prodaje je nastavak uspešne priče iz prethodne godine. Dok slavimo ovaj podatak o broju prodatih vozila pomalo smo i zabrinuti zbog našeg ključnog obećanja kupcima: da ćemo sačuvati ekskluzivitet. Jasno je da smo ponosni na činjenicu da smo uvećali prodaju za 25 odsto na godišnjem nivou - kaže generalni direktor "Rols-Rojsa" Torsten Miler - Zahtevi iz celog sveta za našim SUV vozilom "kulinan" (predstavljen i na Sajmu automobila u Beogradu), su najviše doprineli ovom rekordnom uspehu.

Prvi čovek kompanije smatra da će i u 2020. njihov prvi zadatak biti da sačuvaju nasleđe,koje podrazumeva vrhunski kvalitet i integritet, ali i da će ispuniti i sve zahtevnije želje kupaca širom planete.

Prodaja "Rols-Rojsa" je rasla širom sveta, a u kompaniji iz Gudvuda su posebno zadovoljni činjenicom da je potražnja rasla i u njihovim tradicionalno, najvećim tržištima. Severna Amerika je zadržala status najvećeg tržišta "Rols-Rojsa" i skoro svaki treći automobil je isporučen na ovo, ključno tržište.


Drugo mesto po potražnji za luksuznim automobilima ovog brenda drži Kina u stopu ptraćena sa Evropskom unijom. Odlični rezultati postignutio su i u Rusiji, Singapuru, japanu, Australiji, Kataru i Koreji.

Pročitajte još: Da li je vodonik gorivo budućnosti? Tojota je prešla šest puta od Zemlje do Meseca i nazad i dokazala da JESTE

Model "fantom" je zadržao oreo najtraženijeg modela kompanije dok je, u prvoj godini otkako se nalazi na tržištu "kulinan" nadmašio i najoptimističnija očekivanja proizvođača. Prvi svetski super-luksuzni SUV je posato najbrže prodavani novi model u istoriji "Rols-Rojsa". U novembru 2019. kompletirana je i "dark, Black Badge" porodica sa modelom " Cullinan Black Badge" tako da su verzije "Ghost", "Dawn" i "Wraith" variants dobile mlađeg brata koji je, pokazalo se, postigao pun pogodak.

U 2019. beleži se i kraj produkcije  modela ""Ghost" ali kažu u ovoj kompaniji, već se zna kada će stići naslednik.


Ovaj model je inače, sa 11 godina dugim "životnim ciklusom" postao najprodavaniji u celoj istoriji marke.

Novi model stići će sredinom 2020. posle čak pet godina razvoja!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas