· · Komentari: 0
Titula

"Opel korsa" je Automobil godine u Srbiji 2020!

Za automobil sa najmanje uticaja na životnu sredinu izabran "mercedes e-klase hibrid"

OPEL-KORSA-NQASLOVNA.jpg
Foto:"Opel"

"Opel korsa" je automobil godine u Srbiji 2020! Ovu laskavu titulu "Opelov" bestseler je osvojio u tradicionalnom izboru za "Automobil godine u Srbiji", koji organizuje  Asocijacija automobilskih novinara Srbije..
"Opel korsa" je osvojila 62 glasa, dok drugo mesto dele "folksvagen T kros"" i "reno klio" sa 56 glasova. Četvrto mesto pripalo je "pežou 208" koji je sakupio 48 glasova.

Foto:"Opel"

Za eko-automobil godine u Srbiji izabran je "mercedes E klase dizel hibrid", kao vozilo koje ima najmanji negativni uticaj na životnu sredinu.
Proglašeni su i PR godine i PR-ka godine. To su Aleksandar Andrić iz "Tojote Srbija" i Ivana Mitrović iz kompanije "Reno Srbija"

Pročitajte još: Savršeno za gradsku GUŽVU: Giganti prave elektromobil na platformi SKEJTBORDA!

.- Bilo je planirano da proglašenje pobednika održimo, po tradiciji, na Beogradskom sajmu za vreme trajanja BG kar šoua, ali je zbog korone sve moralo da bude odloženo. Svečano proglašenje pobednika biće naknadno održano - kaže Dragan Milutinović predsednik Asocijacije automobilskih novinara.

Foto:P.Živković


Nagradu "Ivan Katunac" za dugogodišnji novinarski rad i popularizaciju automobilske industrije u Srbiji dobio je Aleksandar Uglješić iz Novog Sada.
Ovogdišnji žiri radio je u sastavu  Aleksandar Tucaković, predsednik (RTS), Dragan Milutinović predsednik Asocijacije automobilskih novinara (RTS), Petar Živković generalni sekretar Asocijacije ("Novosti"), Mladen Radulović ("Kurir"), Aleksandar Uglješić ("D-moušn)", Vladica Šljivić ("Plam rejs") i Miljan Terzić ("Auto Bild").

Titulu je prošle godine osvojio "pežo 508".

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.