Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Jedna ČINJENICA je govorila SUPROTNO: Ništa nije ukazivalo na to da će Arkan osnovati Srpsku dobrovoljačku gardu

Svadba Cece i Željka Ražnatovića Arkana pre 25 godine proglašena je svadbom decenije

1594034001_svadba.jpg
Foto: YouTube printscreen /Svetlana Ceca Raznatovic
Oglas

Mediji su iz minuta u minut izveštavali o dešavanjima sa slavlja, ali pojedini detalji otkriveni su nakon svadbe.

Pročitajte još: OBJAVLJENA RETKA SLIKA SA VENČANJA! Brena i Boba od kumova dobili POKLON kakav niko nije (FOTO)

Malo je poznato da je Arkan tek iz šestog puta uspeo da obori jabuku. Mladu je kupio za milion maraka, a Arkanova majka Slavka Josifović, Ceci je poklonila dukat iz 1700 godine.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Kako bismo vam približili par koji je važio za jedan od najskladnijih predstavljamo vam i njihove lične karte.

Foto:Ataimages

Svetlana Ceca Ražnatović, devojačko Veličković, rođena je u Žitorađi 14. juna 1973 godine. Završila je srednju veterinarsku školu u Žitorađi. Sa 12 godina, na Crnogorskom primorju u pratnji oca, u bašti jedne kafane, počela je da peva u društvu. Tada je čuo Mirko Kodić i iste večeri joj ponudio saradnju. Kako je Ceca tada pričala, iste te večeri joj je isplanirao život i karijeru.

Prvi veliki hit bio je "Cvetak zanovetak", koja je proglašena za najbolju pesmu na festivaku "Ilidža 88". Prvi dečko bio joj je Vladan Lukić, tadašnji fudbaler Crvene Zvezde, a rastali su se jer Vlada tada nije znao da se bori za nju. 

Prva prava ozbiljna veza, bila je sa Harunom Samardžićem Harom, bivšim fudbalerom Borca i privatnim ugostiteljem iz Sent Galena u Švajcarskoj. Zbog njega je u martu 1991. godine pobegla od kuće i narednih godiunu i po dana provela u inostranstvu.

Cecina roditelji, dugo su se pitali gde su pogrešili, ali ni štampa je nije štedela. Nakon raskida sa Harom i povratka kući dobila je ulogu Koštane u filmu Stojana Stojčića "Nečista krv", održala je niz koncerata i našla novog dečka Dejana Marijanovića Šabana. 

Pročitajte još: Bio je očaran! Evo zbog čega je Ceca Ražnatović odbila Žan Klod Van Dama (FOTO) 

1993 godine, upoznaje svog budućeg supruga Željka Ražnatovića Arkana, koji je sa njom u samom početku imao ozbiljan razgovor. Ceca je tada pričala da je bila uporna i da je odmah znala da će se udati za njega, ali da on toga nije bio svestan, NJihova veza bila je više od obične ljubavi.
 

Foto: Printscreen YouTube/Radovan Džeko

Željko Ražnatović Arkan, rođen je u Brežicama u Sloveniji 17. aprila 1952. godine. O svom obrazovanju nikada nije govorio. Zbog odrastanja u inostranstvu nije odslužio vojsku. Bio je osnivač i glavni komandant Srpske dobrovoljačke garde. Takođe je bio političar, osnivač i prvi predsednik Stranke srpskog jedinstva.

U njegovom detinjstvu, Željko je želeo da postane pilot isto kao njegov otac. Pre Cece, bio je u braku sa Natalijom Martinović od koje se razveo 1994. godine, a sa njom je imao četvoro dece - Vojina, Nikolu, Milenu i Mašu. Iz prvog braka sa jednom Šveđankom, ima sina Mihajla, rođenog 1976. godine.

Kada je počeo da se zabavlja sa Cecom, odmah je znao da će se i oženiti, ali je od nje tražio nekoliko stvari, s obzirom da je pevačica. Sugerisao joj je da se slobodnije oblači i ponaša na sceni, ali da u privatnom životu mora da bude uzorna majka i domaćica. U braku su dobili dvoje dece, Veljka i Anastasiju.

Pročitajte još: Jedan je od najvećih Cecinih hitova, a da li ste znali kako je NASTALA pesma KUKAVICA?

Podsetimo, Željko Ražnatović je ubijen 15. januara 2000. godine, nešto posle 17 časova, u hotelu Interkontinental u Beogradu. Sahranjen je 20. januara na beogradskom Novom groblju. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas