· · Komentari: 2
ZANIMLJIVO

Jedan je od najvećih Cecinih hitova, a da li ste znali kako je NASTALA pesma KUKAVICA?

Ceca Ražnatović već tri decenije je jedna od najboljih domaćih pevačica, koja iza sebe ima veliki broj hitova.

ceca-5eeb404febae8.jpg
Foto: Ataimages
Pesma „Kukavica“ svrstava se u evergrin domaće muzike i jedna je od najtraženijih pesama na svim slavljima. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima na divnim cestitkama! ❤️🥂

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 
Pre nekoliko godina, Ceca je u domaćim medijima ispričala da je pesma „Kukavica“ nastala zahvaljujući Marini i Futi, jer je tu pesmu mnogo pevača odbilo, pa su je oni zamolili da je posluša:
 
- Kada sam čula prve stihove pesme, rekla sam mu odmah da je to ludilo kako je pesma napisana i to je za mene ono što mi treba. Marina čuje iz kuhinje i dobacuje: "Nemoguće da ti se ovo sviđa". Futa je sutradan uradi aranžman, sledećeg dana otpevam pesmu što bi se narodski reklo "iz cuga" i postane potpuno remek delo – izjavila je pevačica pre nekoliko godina u jednoj emisiji.
 
 
Da li je pesma nekom i posvećena, to ne znamo, ali ono što sa sigurnošću možemo da potvrdimo je da bez pesme "Kukavica" nijedno slavlje ne može da protekne.
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.