· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Једна ЧИЊЕНИЦА је говорила СУПРОТНО: Ништа није указивало на то да ће Аркан основати Српску добровољачку гарду

Свадба Цеце и Жељка Ражнатовића Аркана пре 25 године проглашена је свадбом деценије

1594034001_svadba.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Светлана Цеца Разнатовиц

Медији су из минута у минут извештавали о дешавањима са славља, али поједини детаљи откривени су након свадбе.

Прочитајте још: ОБЈАВЉЕНА РЕТКА СЛИКА СА ВЕНЧАЊА! Брена и Боба од кумова добили ПОКЛОН какав нико није (ФОТО)

Мало је познато да је Аркан тек из шестог пута успео да обори јабуку. Младу је купио за милион марака, а Арканова мајка Славка Јосифовић, Цеци је поклонила дукат из 1700 године.

Фото: Принтсцреен YоуТубе/Светлана Цеца Разнатовиц

Како бисмо вам приближили пар који је важио за један од најскладнијих представљамо вам и њихове личне карте.

Фото:Атаимагес

Светлана Цеца Ражнатовић, девојачко Величковић, рођена је у Житорађи 14. јуна 1973 године. Завршила је средњу ветеринарску школу у Житорађи. Са 12 година, на Црногорском приморју у пратњи оца, у башти једне кафане, почела је да пева у друштву. Тада је чуо Мирко Кодић и исте вечери јој понудио сарадњу. Како је Цеца тада причала, исте те вечери јој је испланирао живот и каријеру.

Први велики хит био је "Цветак зановетак", која је проглашена за најбољу песму на фестиваку "Илиџа 88". Први дечко био јој је Владан Лукић, тадашњи фудбалер Црвене Звезде, а растали су се јер Влада тада није знао да се бори за њу. 

Прва права озбиљна веза, била је са Харуном Самарџићем Харом, бившим фудбалером Борца и приватним угоститељем из Сент Галена у Швајцарској. Због њега је у марту 1991. године побегла од куће и наредних годиуну и по дана провела у иностранству.

Цецина родитељи, дуго су се питали где су погрешили, али ни штампа је није штедела. Након раскида са Харом и повратка кући добила је улогу Коштане у филму Стојана Стојчића "Нечиста крв", одржала је низ концерата и нашла новог дечка Дејана Маријановића Шабана. 

Прочитајте још: Био је очаран! Ево због чега је Цеца Ражнатовић одбила Жан Клод Ван Дама (ФОТО) 

1993 године, упознаје свог будућег супруга Жељка Ражнатовића Аркана, који је са њом у самом почетку имао озбиљан разговор. Цеца је тада причала да је била упорна и да је одмах знала да ће се удати за њега, али да он тога није био свестан, Њихова веза била је више од обичне љубави.
 

Фото: Принтсцреен YоуТубе/Радован Џеко

Жељко Ражнатовић Аркан, рођен је у Брежицама у Словенији 17. априла 1952. године. О свом образовању никада није говорио. Због одрастања у иностранству није одслужио војску. Био је оснивач и главни командант Српске добровољачке гарде. Такође је био политичар, оснивач и први председник Странке српског јединства.

У његовом детињству, Жељко је желео да постане пилот исто као његов отац. Пре Цеце, био је у браку са Наталијом Мартиновић од које се развео 1994. године, а са њом је имао четворо деце - Војина, Николу, Милену и Машу. Из првог брака са једном Швеђанком, има сина Михајла, рођеног 1976. године.

Када је почео да се забавља са Цецом, одмах је знао да ће се и оженити, али је од ње тражио неколико ствари, с обзиром да је певачица. Сугерисао јој је да се слободније облачи и понаша на сцени, али да у приватном животу мора да буде узорна мајка и домаћица. У браку су добили двоје деце, Вељка и Анастасију.

Прочитајте још: Један је од највећих Цециних хитова, а да ли сте знали како је НАСТАЛА песма КУКАВИЦА?

Подсетимо, Жељко Ражнатовић је убијен 15. јануара 2000. године, нешто после 17 часова, у хотелу Интерконтинентал у Београду. Сахрањен је 20. јануара на београдском Новом гробљу. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.