Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Ako ste u žurbi, a nemate ACETON, iskoristite ove stvari za skidanje laka

Ako nemate aceton, a pri tome ste u žurbi, za skidanje laka s noktiju će vam pomoći pet alternativa.

1606905191_Depositphotos_6731052_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Dobar manikir ne traje večno, a pojavljivanje oštećenja može biti problem kada nemate mnogo vremena pre nekog važnog sastanka, posebno ako u tom trenutku nemate aceton.

Ipak, postoje i drugi načini na koje možete ukloniti lak s noktiju, a među njima definitivno nije guljenje

Pasta za zube

Sve što je potrebno jeste da na nokte nanesete pastu za zube jer ona sadrži etil-acetat koji je takođe prisutan i u acetonu.

Pročitajte još: Kako LANENO ULJE može da pomogne koži i kosi: Posebno je korisno u periodu koji je došao

Dezodorans 

Dezodorans je još jedan način za uklanjanje laka s noktiju. Nanesite ga na nokte, a potom počnite uklanjati lak pomoću pamučnog tufera. 

Možda će biti potrebno više od jednog pokušaja, ali će rezultat biti zadovoljavajući.

Sredstvo za dezinfekciju ruku

U vreme pandemije koronavirusa veće su šanse da kod sebe imate sredstvo za dezinfekciju ruku. Nanesite malo ovog sredstva na pamučni tufer ili na vatu te trljajte nokte sve dok ne dobijete željene rezultate.

Pročitajte još: Crni komadi garderobe koji su vam uvek potrebni

Foto: Depozit

Parfem

Baš kao i dezodorans, parfem može zameniti aceton. Nanesite ga na maramicu ili salvetu pa počnite s čišćenjem noktiju. 

Mnoge žene su priznale da ih je ovaj način skidanja laka s noktiju više puta "spasio".

Lak za kosu

Lak za kosu sadrži alkohol i najbolja je alternativa za uklanjanje laka s noktiju. Nanesite lak na nokte, ali onda delujte što brže, jer se pamučni tufer može zalepiti na nokte.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas