Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Nega lica nakon 35. godine: Šta obavezno treba da postane rutina?

Svi želimo da nam koža izgleda što duže mladoliko.

1608891677_Depositphotos_196607256_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Zato je u nekim godinama potrebno da stare navike zamenimo novim, a da neke koje nismo ni imali uključimo u svakodnevnu negu lica.

Stručnjaci savetuju da se nega nakon 35 godine menja više nego pre:

Pročitajte još: Sva pravila održavanja KOŽNE OBUĆE: Kako se odlažu, četkaju, a šta posebno ne vole!

Akne treba lečiti drugačije

U dvadesetim korisimo jače proizvode koji isušuju akne. Tada je to u redu, jer je koža masnija i ima smisla. U tridesetim se to menja. Koren akni je ako se i pojavljuju dublje u kuži, a više nastaju kao posedica upalnih procesa nego masne kože.

Potrebno je da sve dotadašnje proizvode zamenimo onim koji će nam pružiti bogatu hidrataciju.  Takođe umesto gelovva koje smo pre koristili sada su nam potrebni serumi.

Pročitajte još: Kako da nanosimo šminku sa ŠLJOKICAMA? Pet pravila

Krema sa zaštitinim faktorom

Kremu sa faktorom uglavnom nanosimo samo kada smo na moru ili se baš izlažemo suncu. Tokom tridesetih krema sa zaštitinim faktorom treba da postane deo svakodnevne rutine lica i tokom zime i tokom leta. U suprotonom bore i pegice će se brže razvijati, a onda će biti teže da ih ublažimo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas