· · Komentari: 0

PALA VERIDBA! Voditeljka koja je nekad važila za NAJLEPŠU učesnicu Zadruge, pokazala verenika (FOTO)

Eleonora Miljković zablistala od sreće

1655448599_________________________________________________________7_0_00000508000055464.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/Foto: Printskrin/Instagram/__elle.m__

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Eleonora Miljković, ostala je zapažena po tome što je zapala za oko folkeru Slobi Radanoviću, koji je jednom prilikom rekao da je najlepša u rijalitiju.

Pročitajte još: TRUDNA VODITELJKA! Marija Egelja očekuje prvu bebu, a evo ko je misteriozni izabranik (FOTO)

Ipak, među njima nije bilo ničega, a Eleonora Miljković je po izlasku iz "Zadruge" dobila angažman na "Red" televiziji. Miljkovićeva je vodila vremensku prognozu, ali se nedavno vratila u Makedoniju, odakle je rodom.

U rodnom kraju je dočekala i veridbu. Naime, ona je pratiocima na Instagramu pokazala verenički prsten i podelila lepe vesti, ali i snimak prosidbe u kojem je prvi put pokazala svog izabranika.

Foto: Printskrin/Instagram/__elle.m__

Ipak, pored gala veridbe mnogi i dalje pričaju o njenoj transformaciji, odnosno plastičnim operacijama kojima se podvrgla, te za četiri godine promenila lični opis.

Pročitajte još: "Kada budem skinula 100 kilograma, onda će biti senzacija": Bojana Stamenov o mukotrpnom procesu mršavljenja

Foto: Printskrin/Instagram/__elle.m__

Ona redovno objavljuje provokativne fotke u kojima njeni pratioci uživaju, a dugo su se ispod njenih fotografija ređaju komentari sa pitanjima "šta joj se desilo" i "zbog čega je preterala sa plastičnim operacijama".

Foto: Printskrin/Instagram/__elle.m__

Sudeći po Eleonorinom stavu, ona je i te kako zadovoljna svojim izgledom.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.