Oglas
· · Komentari: 0

Stidi se što je snimila: Viki Miljković ovu pesmu NIKADA NE PEVA (TEKST PESME/VIDEO)

Nikada je ne izvodi na nastupima

1657973233_viki.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Viki Miljković, jedna je od naših najpopularnijih pevačica, koja je na muzičkoj sceni više od 30 godina. Iza sebe ima mnogo hitova, ali postoje i one pesme na koje nije baš ponosna što ih je snimila.

Pročitajte još: Danas je neprepoznatljiv zbog plastičnih operacija: Evo kako je KARAMELA izgledao u SREDNJOJ ŠKOLI (FOTO)

Popularna pevačica nikada nije krila, da postoje pesme koje na nastupima ili koncertima nikada ne peva, a kako se navodi jedna od tih pesama je "Bež, Milane", koju je pevačica snimila 1998. godine.

TEKST PESME:

U selu se digla potera
rešio moj ćale da te protera
nije važno gde, od mene što dalje
moj Milane, moje milovanje

Refren:

Bež' Milane, moja ružo
ćale mi se naoružo
u vazduh će sve da digne
ne daj, Bože, da te stigne

Ćale mi je ispred kapije
što ne može neko da ga napije
pa bi onda mi odavde što dalje
moj Milane, moje radovanje

Strofa:

Velika se gužva stvorila
rado bih te negde noćas sklonila
samo na dan dva
dok se smire stvari
smiriće se valjda i moj stari

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas