· · Komentari: 0

Viki Miljković poručila budućoj snajki: "Trudiću se da budem dobra svekrva"

Pevačica je otkrila da od buduće snajke očekuje da poštuje njenog sina

1661250788_viki_miljkovic_24082017_026.jpg
Foto: Ata images

Pevačica Viki Miljković već duži niz godina uživa u ljubavi sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom. Kruna njihove ljubavi je sin Andrej, koji ima 15 godina i uveliko je zakoračio u tinejdžerski svet.

Andrej se nije pronašao u muzici kao njegovi roditelji, već u tenisu. Viki je otkrila da njen naslednik vredno trenira, ali i da je ona spremna za njegove prve ozbiljnije ljubavi.

"Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Biće to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vreme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi i sportom. Poprilično se trudi i vredno trenira tenis. To je sada njegova glavna preokupacija uz školu. Tako da, videćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudiću se da budem dobra svekrva", otkrila je za "Scandal".

Pročitajte još: Relja Popović o Nikoliji, Teodori Džehverović i planovima za budućnost: "Želim više da se posvetim glumi"

Jednom prilikom otkrila je i kako se nosi sa izazovima tinejdžerskog doba, kroz koje Andrej prolazi:

"Ima po koja tinejdžerska bubica, jedva čekamo da to prođe. Oni su sad u fazonu da se svi isto ponašaju, dešavaju se neke promene, postaju odrasli ljudi, odrastaju, misle da sve znaju", otkrila je pevačica u emisiji "Exkluziv".

Pročitajte još: SVETSKI SPEKTAKL U CENTRU LESKOVCA: Jelena Karleuša pomerila granice, neviđenim nastupom rasterala oblake i zapalila publiku stasom i glasom (FOTO)

Priznala je da je ona manje strog roditelj:

"Pa po potrebi, kako je ko za koji segment zadužen. On prema tati ima zaista veliko poštovanje i strah, tatina reč je uvek poslednja. A sa mamom se više mazi", iskrena je bila Miljkovićeva.

Podsećamo, Viki i Taške bili su u vezi 13 godina, kada su odlučili da se venčaju 2007. godine. Nakon nekoliko meseci dobili su Andreja.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.