Oglas
· · Komentari: 0

Seka Sablić otvoreno o svojim lošim osobinama: "Izgledam grozno, jako sam nervozna osoba"

Glumica u novom filmu "Komedija na tri sprata" igra džangrizavu komšinicu, a iako je gotovo cela postava već odgledala ovo ostvarenje, ona je nešto kasnije sumirala utiske

1665728928_seka-sabljic.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS
Oglas

Jelisaveta Seka Sablić ove godine je proslavila 80. rođendan, ne razmišlja o penziji, ali kako kaže, uvek je iskrena prema sebi, a mi bismo rekli da je možda malo i surova. Legendarna glumica kaže da je zadovoljna ulogom komšinice Živke u pomenutoj komediji, te da inače sebi uvek nađe neku grešku.

Pročitajte još: Film MARATONCI TRČE POČASNI KRUG omiljen je mnogima, a da li znate ko je zapravo bio čuveni PANTELIJA?

– Pročitam scenario i gledam da li ću moći, to nikada ne znate. Da li ću moći da izađem iz svojih nekih klišea, da nešto novo uradim, i idem dalje. Nisam se nadala da ću biti toliko, izgledam grozno, ali jesam zadovoljna. Nisam volela da se gledam kada sam bila mlađa, a sada sam pristala na sebe i volim, vidim sve greške. Uvek mi se čini da je trebalo jače – rekla je glumica za Blic TV, te je dodala da li stiže da popije kafu sa komšijama.

– Ne. Nemam vremena i jako sam nervozna osoba. Sve ih volim, prepoznajem, razumem i cenim, ali moj život se sastoji od moje porodice, posla kojim se još uvek bavim i odmaranja jer sam zaista u dubokim godinama – iskrena je Seka, koja priznaje da između nje i njene junakinje ima sličnosti:

– Ima u tom odnosu prema sinu. Majka uvek ostaje majka. To me je jako privuklo, inspirisalo me je i bilo mi je provokativno da nešto uradim. Htela sam i čvršće da odigram. Umem da podviknem, ali teže krpom udaram kao Živka. Pristojna sam domaćica, za preživeti. Nedavna glumičina izjava "Otadžbina je tamo gde ti je dobro, a ne gde su sarme", izazvala je negativne komentare, a Seka se sada osvrnula na to.

Pročitajte još: Ovo niste znali o filmu MI NISMO ANĐELI: Evo koji proslavljeni glumac je odbio da tumači lik ANĐELA

– Nemam pojma, ne znam šta je u njihovim glavama. Svi moji intervjui su takvi. To za sarme baš, odnosilo se na dijasporu. Mnogo sam putovala kako sama, tako i sa predstavama, Lanetom Gutovićem i sećam se da su se uvek izvinjavali jer im deca ne govore dobro srpski. Šta ima da govore dobro srpski? Žive ovde. Dobrodošao je svaki jezik. Život je svuda, i u dijaspori, i u bolnici... – zaključila je ona za Blic TV.

BONUS VIDEO:
 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas