· · Komentari: 0

Ovaj glumac bio je PRVA LJUBAV Seke Sablić, a preminuo je pre ČETIRI GODINE na današnji dan

Glumica nikada nije volela da priča o privatom životu, zbog čega je malo poznato da je popularni glumac bio njena prva ljubav

1670938421_seka-sablic.jpg
Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

Nakon završetka akademije Seka Sablić i Božidar Stošić, započeli su ljubavnu romansu. Iako njihova ljubav nije potrajala, glumica je uvek sa puno nežnosti pričala o svom dragom kolegi i nekadašnjem partneru.

Pročitajte još: Jedna je poznata voditeljka i MIS GRČKE, a druga planetarno popularna influenserka: Ovo su unuke legendarnog ĐORĐA MARJANOVIĆA (FOTO)

- Deca su ga obožavala kao "Boleta iz bureta" u vreme emitovanja emisije "Hiljadu zašto". Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - rekla je jednom prilikom Seka.

Božidar Stošić, bio je jedan od omiljenih glumaca kod nas, a publika ga je obožavala u ulozi Đorđa Stamenkovića "Mačka" u seriji "Porodično blago.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by baustelac (@nebeska.kafana)

Pred kraj života, nikome nije govorio da je teško bolestan, a to je jednom prilikom otkrila Seka Sablić.

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je tada Seka Sablić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by niko ne zna (@niko_ne.zn)

Božidar Bole Stošić, preminuo je 13. decembra 2018. godine u 82. godini posle duge i teške bolesti. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.