Oglas
· · Komentari: 0

Viki Miljković u KUPAĆEM SA LEOPARD PRINTOM I PIRSINGOM NA PUPKU: Pevačica u retko viđenom izdanju (FOTO)

Ovako je pevačica izgledala pre 22 godine

1668522113_viki_dva_jelena_06102022_0015.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Viki Miljković iza sebe ima tri decenije dugu karijeru. Hitovi poput "Hajde, vodi me odavde", "Nikom nije lepše nego nama", "Ženske bubice", "Mahinalno", "Mene loša sreća prati" obeležili su njenu karijeru. Poslednjih godina član je i žirija "Zvezda Granda", najvećeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Pevačica već godinama održava vitku liniju, a uglavnom je možemo videti u svedenim i elegantnim komadima. Međutim, pre više od dve decenije pozirala je u nešto drugačijem izdanju za naslovnu stranu "Sabora".

Pročitajte još: Preminuo otac MINE LAZAREVIĆ: Napustio nas čuveni srpski dirigent (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Viki je pozirala u bikiniju sa leopard printom i pirsingom na pupku. Kako je ne možemo često videti u sličnim izdanjima, mnogi su se iznenadili fotografijom.

Jednom prilikom, pevačica je otkrila da je pobegla od kuće kako bi se udala za Dragana Taškovića Tašketa:

- Pobegla sam od kuće. Otac je tek kasnije saznao. Brat me je dovezao u Beograd. Moji su bili protiv te veze, a ja sam već tada znala da je to prava ljubav. Nikada se nisam pokajala. Srećna sam što sam poslušala svoje srce - kaže Viki, koja navodi da možda ne bi pobegla da joj roditelji nisu zabranili da se viđa sa njim - ispričala je za Blic televiziju.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas