Oglas
· · Komentari: 0

Teške reči u ZVEZDAMA GRANDA: Ana Bekuta i Viki Miljković se posvađale zbog VIBRATA

Novi sukob u Zvezdama Granda nastao je između Ane Bekute i Viki Miljković

1671097792_ana-bekuta-i-viki-miljkovic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink/TV Prva
Oglas

Dve članice žirija su se sukobila oko vibrata jedne kandidatkinje, gde je Ana Bekuta, burno reagovala, govoreći kako je Viki karijeru izgradila upravo na tom "ružnjikavom" vibratu.

Pročitajte još: NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Svet je zastao u neverici, nakon iznenadne smrti poznatog plesača i Di-džeja, koji je uvek imao osmeh na licu (FOTO)

– Ti si sa tim vibratom napravila karijeru bre Violeta. Tvoj je još gori od njenog– odbrusila joj je Bekuta, nakon čega je Saša Popović pokušao da umiri situaciju braneći vibrato takmičarke koja ga je izvela, međutim Miljkovićeva se uvredila rečima koleginice iz žirija.

Ni u ovoj epizodi Ceca i Mili neće mirovati, a žestoki okršaj završiće se teškim rečima između nekadašnjih saradnika.

Naime, Ceca se pitala kako Mili može da pomogne takmičaru, što je izrevoltiralo Milića.

– Kako sam tebi pomagao 20 godina? Ko te producirao 20 godina?– tvrdio je on, ali Ražnatovićka mu je brže bolje odgovorila.

– Ti meni nisi, samu sebe sam, ti ne!– jasno mu je stavila do znanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas