Oglas
· · Komentari: 0

Bivši dečko Jelene Đoković radi kod Novaka: Nekada je bio teniser, a danas je ugledni trener (FOTO)

Bio je u vezi i sa glumicom Hristinom Popović

1682426236_Jelena-djokovic-naslovna-IG.png
Foto: Instagram printscreen/ jelenadjokovicndf
Oglas

Jelena i Novak Đoković poznaju se još iz srednjoškolskih dana, a pre nego što su ušli u emotivnu vezu, bili su drugari.

Drugarstvo koje su teniser i Jelena u prvom trenu gajili postepeno je preraslo u emotivan odnos, naposletku i brak, a uprkos protoku vremena i uspesima na privatnom i poslovnom planu rado se sećaju perioda druženja i prvih iskrica koje su se među njima izrodile.

Dobro pamte i svoje bivše ljubavi, često ih se kroz razgovor sete, a nije tajna da su sa nekima od njih čak zajedno ostvarili dalji kontakt.

Bivši dečko Jelene Đoković, Ivan Bjelica, jedan je od onih kojima je pošlo za rukom da prošlost ostavi za sobom i ne osvrće se, te tako danas Ivan radi u Novakovom teniskom centru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan.bjelica

Pre par godina Ivan je dospeo u žižu medijskog interesovanja zbog veze sa glumicom Hristinom Popović, a javnost ga je znala  i kao perspektivnog tenisera, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan.bjelica

Na ITF turnirima Bjelica je osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva. Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener, čije je iskustvo dobrodošlo svima u Novakovom teniskom centru.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas