Oglas
· · Komentari: 0

Suzana Mančić pokazala kako izgleda bez šminke: Za njom je ludela Jugoslavija (FOTO)

Suzana Mančić jedno je od najpoznatijih TV lica na našim prostorima

1686665239_29608413953bf5dc712e21c0b601ec277950f42b.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Karijeru je započela kao pevačica, pevajući čuvenu pesmu "Ogledalce, ogledalce" kada je imala samo 18 godina. Kasnije se oprobala i kao voditeljka, a njenu karijeru je definitivno obeležila emisija "Loto", pa je mnogi nazivaju "loto devojkom".  

Uz njeno ime epitet najlepše nije bio redak slučaj, a ni danas njen izgled ne može da prođe nezapaženo.

Kako često deli detalje svog dana sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, Suzana je sada podelila kako izgleda ujutru, dok pije prvu jututarnju kafu.

Objavila je fotografiju na kojoj je potpuno bez šminke i dobila brojne pozivine komentare.

- Evo jedna kada ustanem. Hladno mi je. Gladna sam. Opet kiša… Gde je kafa? -napisala je Suzana Mančić uz fotografiju.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas