Oglas
· · Komentari: 0

BAŠ SAM BILA GREŠNA: Suzana Mančić otvorila dušu

Suzana Mančić već decenijama uspeva da zadrži titulu fatalne zavodnice

1712481768_281631_44695-suzanamancic03042009-28-ig_iff.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Jedna od najpoželjnijih dama Jugoslavije savetuje ženama da ne troše vreme i energiju na pogrešne ljude. Ona je iskreno govorila o greškama koje su promenile njen život.
- Mnogo sam grešila, ali i učila sam na svojim greškama. Baš sam bila grešna. Ali znate šta, ja volim svoje greške. One su mi pokazale gde sam sebe precenila, gde sam poklekla, gde nisam imala dobar pogled na sebe, ali ni na ljude oko sebe.

Mnoge žene bi da žive kao vi. Šta ih to sprečava da budu slobodne poput vas?

– Strahovi. Mnoge žene su u grču. Ja se ne bojim greške, neuspeha. Nema kod mene da neću nešto, pa se posle kajem što nisam to uradila. Treba da živimo kao da smo najbolje, najlepše, najpoželjnije. Žene treba da uzmu ono što im se nudi.

Da li vas je nekad muškarac odbio?

– Uh, pa nije da toga nije bilo. Ali znate kako, jedan odbije, a onda dođe njih pet koji te hoće. Bog gleda hrabre. Takva sam bila celog života.

– Ima i toga. Ja na to ne obraćam pažnju. Kad vidim da je takva situacija, samo mirno prođem. Ne želim da se namećem, niti da nekome komplikujem život. Život je jednostavan. Nikoga ne možeš naterati da bude s tobom ili da te voli. Šta mene briga što gledaju, pa ima šta i da se vidi.

(HELOU)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas