Oglas
· · Komentari: 0

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavljaju 32. godišnjicu braka: Pevačica podelila fotografije sa venčanja koje nismo imali prilike da vidimo (FOTO)

Jugoslovenska muzička diva, Lepa Brena i nekadašnji čuveni teniser, Slobodan Boba Živojinović, primer su ljubavi koja traje, a danas salve 32. godišnjicu braka

1701953415_brena_lady_b_08112023_0065.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica se povodom godišnjice obratila suprugu na društvenoj mreži Instagram gde je postavila dve fotografije iz njihove mladosti, uz reči:

- Srećna godišnjica. 

Brena je podsetila sve da je tog 7. decembra 1991. godine izgovorila sudbonosno "da".

Na prvoj fotografiji vidimo Bobu i Brenu kako plešu. Pevačica je u čuvenoj plavoj čipkanoj haljini, natapirane kose, dok na drugoj fotografiji poziraju na svom venčanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Podsetimo, par se zakleo na večnu ljubav u hotelu "Interkontinental", pred više stotina zvanica. Interesantno je to da je njihova svadba bila toliko važna narodu da je čak prekinut "Dnevnik" kako bi se par uključio uživo u program.

Brena je nosila venčanicu koju je potpisala velika modan kuća  Dior, a izrađena je specijalno za nju.

Par je u braku dobio sinove, Stefana i Viktora, dok Boba sa bivšom suprugom Zoricom Nakić ima sina Filipa koji je u braku sa Aleksandrom Prijović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas