Oglas
· · Komentari: 0

ONA JE SESTRA LEPE BRENE: Sličnost između njih je neverovatna, a obema teško pada što su zbog životnih okolnosti odvojene (FOTO)

Sestra Lepe Brene se zove Fara i živi u dalekoj Kanadi

1706774898_Ftoo-Ataiamges.rs-Printscreen-Instagram-lepabrenaa.jpg
Foto: Ataiamges.rs, Printscreen/ Instagram - lepabrenaa
Oglas

Pevačica Lepa Brena, odnosno Fahreta Živojinović, jako je vezana za sestru Faketu, koju odmilja zovu Fara, a koja živi daleko od ovih prostora.

Fara se sa porodicom skućila u dalekoj Kanadi, a često provodi vreme sa sestrom na putovanjima širom sveta.

Simpatična Fara se druži sa pevačicama, koje je mahom upoznala preko sestre, a na društvenim mrežama s vremena na vreme podeli pokoju fotografiju.

Fara sa mužem Zoranom ima dve ćerke.

Foto: Printscreen/ Instagram - lepabrenaa

Lepa Brena je svojevremeno ispričala da je ostala željna sestre, sa kojom je tek pre par godina, posle dužeg perioda, otišla u rodno Brčko.

- Što se tiče Brčkog, stigla je moja sestra koja je posle 28 godina došla na duži period. Za mene je to veoma emotivna situacija zato što sam ostala željna seste i njene dece i unučića. Razdvojile smo se na silu tokom rata 1994. godine. Pokušavamo sada da nadoknadimo i provedemo što više vremena zajedno. Od svih tih destinacija otišli smo u Brčko, došao je i moj rođeni brat Faruk. Otišli smo na groblje kod naših roditelja i posle toga smo obišli nekolio mesta koja najviše volimo. Kada sam se slikala pored Save, setila sam se da sam sa 11, 12 godina preplivavala tu Savu i da je to preplivavanje mnogo opasno zbog brojnih virova, ali sreća moja da roditelji nisu znali jer ne znam kako bih preživela da moja deca sad odu i preplivavaju tu reku koja izgleda mirna, ali veoma opasna - govorila je Brena tada.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas