Oglas
· · Komentari: 0

ON JE NAPISAO NAJLEPŠU BRENINU PESMU: Ovaj HIT joj je ZAUVEK PROMENIO ŽIVOT

Malo ko zna da upravo Saša Popović potpisuje mnoge domaće hitove.

1707473599_e78ff55e6ac2868a15f8ab90d8dd8c32fb036281.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Saša Popović nikad nije krio da je pesme pisao iz hobija, uporedo sa svojim primarnim zanimanjem, a hrabrost da ih objavi dobio je od menadžera „Slatkog greh“ Rake Đokića.

Tako je davne 1985. godine komponovao i aranžirao jednu od najlepših Breninih balada pod nazivom "Nežna žena", dok je tekst napisala Radmila Mundrinić.

Opšte je poznato da je Saša promenio Breni život iz korena i iz Brčkog preselio je u sprsku prestonicu gde je kasnije sa "Slatkim grehom" punila hale i dvorane širom Jugoslavije.

Prvog susreta porodice Lepe Brene i nekadašnjeg frontmena „Slatkog greha“ pevačica se i dan danas seća.

- U to vreme sam studirala već šest meseci, a onda je došao Saša da me pita da budem deo grupe. Kada ga je moj otac video, Sale je imao 45 kilograma sa krevetom i onu palačinku od kravate oko vrata i neko odelo je nosio. Tati to nije delovalo ozbiljno. Bilo mu je neozbiljno da radim u nekom takvom bendu, tako da nije verovao u to i jedva mi je dozvolio da odem i radim sa “Slatkim grehom”. To je bilo zato što mu Sale nije odavao neki ozbiljan utisak, a ja sam bila srećna što ga nije izbacio iz kuće - prisetila se svojevremeno Brena za domaće medije.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas