Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović otvoreno o susretu sa Jelenom Karleušom: "Nisam od onih koja će okrenuti glavu"

Jelena Karleuša je nedavno ispričala kako je protekao susret sa Aleksandrom Prijović, a sada je Aleksandra ispričala kako je sve izgledalo iz njene perspektive

1703520155_Untitled.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavila je turneju "Od istoka do zapada". Nakon brojnih koncerata koje je doržala u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Zagrebu usledila su još dva koncerta u Tuzli.

Popularna pevačica je voditelju Ognjenu Nestoroviću, otvorila dušu i otkrila kako njen sin Aleksandar gleda na koncerte, ali i nepoznate detalje za koje publika do sada nije znala.

- On mene pita: "Mama, da li će večeras biti puno?". Stalno je pre koncerta u Beogradu pričao: "Pevaćeš u Areni", ali nije znao kako to izgleda. Tada sam mu puštala koncerte nekog od kolege na Jutjubu, ali sada se već navikao - rekla je pevačica za emisiju "Prvi red" na televiziji K1, a potom se dotakla i susreta sa koleginicom Jelenom Karleušom u jednom beogradskom restoranu.

- Srela sam se sa njom u jednom restoranu, kada sam izlazila. Kao i uvek kada je vidim, pozdravim se, pitam kako je ona i njena porodica, meni je to potpuno normalno. Nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu. Gde god da se nalazim, uvek pozdravim svakoga. Ona mene u prvom trenutku nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je takođe bio tu sa drugarima. Prišla sam joj i pozdravila se, mislim da ona nije očekivala da će mene videti tu -  ispričala je folk zvezda, koja se osvrnula na svoj veliki uspeh, ali i zasluge koje za to ima njen suprug Filip.

- Ovo je naš zajednički uspeh. Sve ovo što se dešava mi smo zaista uradili zajedno. Niko treći. Niko nije postojao poslednjih osam godina. Svako jutro je ustajao i svako veče legao, razmišljajući šta je sledeće što treba da uradimo. Ja njega imam u slušalici kada smo na koncertu. On mi sve vreme govori, koja je sledeća pesma, kada će vatra, efekti. Kada se koncert završi, često mi govori: "Vidiš iz onog našeg podruma je sve krenulo, a pogledaj gde smo došli - zaključila je pevačica u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas