Oglas
· · Komentari: 0

VOLELA JE DA BUDE GLAVNA U SVEMU I NIJE VOLELA VRŠNJAKE: Detinjstvo Jelene Karleuše

Ovako je izgledalo Jelenino detinjstvo

1713087812_Jelena-Karleusa-ATA.jpg
Photo:ATA
Oglas

Jelena Karleuša važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda a karijera joj traje duže od dve decenije i iz dana u dan iz nedelje u nedelju je sve uspešnija. Pogledajte kako je izgledalo detinjstvo sada jedne od najvećih zvezda na našim prostorima i šire. 

Jelena je rođena kao ćerka radijske voditeljke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše 17.8.1978.godine. Kao mala bila je jako nestašna, pa je znala često da se penje po drveću, a ni njoj samoj nije jasno kako od tih silnih igrarija i vratolomija nije imala ni jednu ozbiljniju povredu. Želja joj je bila da otvori azil za napuštene pse i mačke o kojima bi se brinula i vodila računa. 

Jelena je svoje prve natupe već imala u obdaništu kada je pred drugarima pevala i igrala a sigurno je i tada znala čime će se baviti. Volela je da bude glavna u svemu što je i dalje njena karakterna crta. NJoj vršnjaci uopšte nisu bili zanimljivi  zato je više volela da bude u društvu starijih. Jelena se isticala i bila je odličan đak a posebno se isticala u jezicima. Pobeđivala je na svim takmičenjima iz tih oblasti a svirala je i flautu a bila je član hora. Jedini problem joj je bio matematika. Nakon osnovne škole upisla je Zemunsku gimanziju.

NJeno bezbrižno odrastanje prekinuo je razvod njenih roditleja. Često je u intervujima spominjala kao je taj razvod dosta uticao na nju. Seća se da tada nije shvatla zašto se njeni roditelji toliko svađaju i ne vole, a da je u trenucima nežnosti njenog oca i majke bila najsrećnije dete na svetu. 

Jelena je bez obzira na razvod roditelja imla lepo detinjstvo. Sa ocem je išla na Adu a baka joj je stalno kuvala ono što voli. Živela je sa majkom ali je otac uvek bio uz nju kada god je to trebalo. Jelena ima i dva polubrata pošto se njen otac ponovo oženio. 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas