Oglas
· · Komentari: 0

"Voleli bismo još PETORO dece": Aleksandra Prijović progovorila o proširenju PORODICE i proslavi Božića - "Filip sprema prazničnu trpezu"

Aleksadra Prijović bi volela da nastavi da niže uspehe na svim poljima

1704544425_1704012992_1701603195_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Aleksandra-Prijovic-65912cc082db8.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ YouTube - Aleksandra Prijović
Oglas

Aleksandra Prijović obeležila je prethodnu godinu - pored megauspešnog albuma održala je i spektakularne koncerte u arenama širom regiona. Folk zvezda će Božić proslaviti u krugu porodice i priželjkuje da te uspehe nastavi i u 2024.

- Nema ništa lepše od velike i srećne porodice. Filip i ja uživamo sa sinom Aleksandrom i voleli bismo da imamo veliku porodicu. Dece nikad dosta, ako Bog da, voleli bismo da imamo još petoro dece! Prošle godine sam mnogo radila i sada mi svaki minut proveden s njima mnogo znači - priča Aleksandra za Informer.

Folk zvezda kaže da je i ove godine Filip bio glavni za pripremu božićne trpeze jer je odličan i tome!

- Nisam neki majstor za kuvanje, to uvek radi neko drugi. Filip veoma dobro sprema i u tome ne mogu da se takmičim s njim, ali gledam da mu pomognem. Na trpezi nam se za Božić uvek nađe česnica i sve ostalo što ide uz to - kaže pevačica.

Prijovićeva se prisetila kako je u detinjstvu proslavljala Božić i priznala da je uvek "jurila" paru u česnici.

- Očekivala sam da ću je pronaći, ali mi to nikad nije polazilo za rukom. Često sam znala i da zaplačem što nisam baš ja ta koja je pronašla novčić u pogači, ali to su bile klasične dečije bubice. Sećam se da je deka uvek unosio badnjak u kuću, a baka spremala ručak i trudila se da na stolu uvek bude mnogo mesa, salata i kolača. Bili su to lepi trenuci - priča Aleksandra.

Jedna od najvećih balkanskih zvezda osvrnula se na prethodnu godinu, u kojoj je napunila pet arena u Zagrebu i tri u Beogradu, a održala je i po tri velika koncerta u Nišu i Sarajevu i dva u Tuzli. Kaže da je prezadovoljna i da volela da napuni još Arena.

- Ma hoću i po šest Arena u jednom gradu! Zašto da ne! Volela bih da pevam svaki dan jer mi je mnogo lepo s publikom. Svaki trenutak s njima mi je dragocen. Ovom prilikom bih želela svima da se zahvalim koji su bili na koncertima. Jedva sam se suzdržavala da ne plačem sve vreme. Nisam krila emocije i postojali su trenuci kada nisam mogla da se kontrolišem, pa je kanula i pokoja suza. Hvala i svim kolegama koji su došli i podržali me - kaže folk zvezda koja ne posustaje, pa će uskoro ponovo ući u muzički studio:

- Volela bih da imam još mnogo hitova i dobrih albuma! 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas