Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Jeremić PLANIRA drugu trudnoću: "Kralj hleba" će postati otac 2026. godine - razlog će vas iznenaditi

Jovana Jeremić je tempirala drugu trudnoću za 2026. godinu

1706535131_421296733_1130715571637117_7626859331381464411_n.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - jeremicjovana, Ataimages.rs, Profimedia
Oglas

Jovana Jeremić (33) priželjkuje drugo dete, ali je rešila da će se to dogoditi najranije krajem 2025. godine, a najverovatnije tek u 2026. godini!

Iako uživa u ljubavi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, zbog čega su ga mnogi prozvali "kraljem hleba i kiflica", Jovana nema nameru da zatrudni još skoro dve godine.

Razlog je - astrologija, odnosno atrološke prognoze za njen horoskopski znak i datum rođenja.

- Jovana izuzetno veruje u atrologiju i prilično se pridržava svega što joj astrolog u kog ima poverenja kaže. S tim u vezi, "prognoza" je takva da je "po nju najbolje da zatrudni tek krajem 2025, odnosno u 2026. godini". Jovana čvrsto veruje u to i nema nameru da ostane trudna pre termina koji joj je "proreknut" - priča izvor blizak voditeljki Pinka.

- Dragan već ima decu, on je i deda, pa mu se i ne žuri, ali bi oboje voleli da dobiju zajedničko dete. Videćemo šta će biti, hoće li baš on biti taj sa kojim će Jovana drugi put ostati trudna, ali ona kaže da je on ljubav njenog života, pa će verovatno i sačekati da "doguraju" do datuma koji je njoj prihvatljiv da se opet ostvari kao majka - dodao je naš sagovornik.

Jovana Jeremić ove navode nije želela da komentariše, istakla je da još neko vreme neće davati izjave za medije pošto je rešila malo da odmori.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas