Oglas
· · Komentari: 0

"DRAGANA MORA DA SMRŠA": Jovana Jeremić "oplela" po pevačici

Voditeljka Jovana Jeremić žestoko je prokomentarisala razvod pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

1711954481_aergR.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Dragana i Toni su stavili tačku na brak nakon 24 godine, a voditeljka Jovana Jeremić priznaje da je razočarana jer je pevačica sebi dozvolila da karijeru stavi u drugi plan zbog muža i da tri godine obmanjuje javnost.

- Udade se žena zaboravi na svoju karijeru. Pa crna Dragana karijera se nikad ne ostavlja, pa da je multimilioner. Pa ženo, može da bude Rokfeler, nikada ne bih se odrekla svoje karijere. Najveća zvezda da dozvoli sebi to. Tri godine pravila farsu u javnosti, ako vidiš da te vara i da te ne poštuje ustaješ i kažeš on je napravio faul, kažeš razvodim se, rekla je Jovana Jeremić.

Voditeljka je nastavila da komentariše odnos pevačice i njenog supruga Tonija:

- Ko je Toni? Te pare koje ima Toni zaradio je njegov ćale, ne on. Ona je od njega napravila to što je doživela.

- Dragana mora da smrša da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, šta treba sad da izigrava žrtvu. On je sam sebi skočio u stomak. Ja sam razvod doktorirala, Ana Sević i ja imamo zrele razvode na javnoj sceni. Ja nisam varala muža, ali kad sam videla da ne ide rastali smo se. Moraš da budeš iskren i ne zavisiš finansijski od frajera. Sramota je živeti u lažnom braku.

- Mene je pogodilo što se Dragani ovo događa, njen razvod me više pogodio nego moj, završila je voditeljka u "Novom jutru".

(N Portal)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas