Oglas
· · Komentari: 0

"Te pesme su autobiografske": Tanja Savić otkrila koje numere opisuju njen život

Tanja Savić je posebno vezana za ove pesme

1707143224_Foto-Ataiamges.rs-Tanja-Savic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica i jedna od najuspešnijih zvezda Granda, Tanja Savić uvek je u medijima isticala da sve pesme koje je do sada snimila nose neku priču koju je ona doživela u privatnom životu.

Numere koje je objavilau posednjih nekoliko godina kroz tekst prikazuju život koji je ona imala dok je bila u braku, a i spotovi su za nju posebno emotivni.

Ova pesma najbolje opisuje život Tanje Savić

Kako je i sama rekla pesme „Siroče“ i „Sine“ su potpuno autobiografske, a na snimanju spota za drugu pesmu se i rasplakala nakon nekih scena.

Tanja kaže da od samog početka karijere bira pesme sa jakim tekstom koje nose moćnu poruku, a gleda da u tekstu nađe i neki deo svog života kako bi prenela emociju na publiku, ali i kako bi sama osetila poruku koju nosi numera.

- Obe pesme su nekako autobiografske, moram da kažem da sve moje pesme negde nose dozu biografije. Ja ako ne osetim to da sam preživela u pesmi, ne mogu da je otpevam, kao i svi umetnici. Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično, tu i te kako ima istine – rekla je ona za Grand i dodala:

-Što se tiče pesme „Sine“, ja bih stavila još mnogo toga tu, ali pesma samo traje tri minuta, imamo to ograničenje.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas