Oglas
· · Komentari: 0

BAKA DIJANIN SPECIJALITET: Tara i Stefan se uvek oduševe kada ona prekrši Jelenina PRAVILA o ishrani

Bez obzira na Jelenin režim ishrane namenjen deci, baka Dijana im uvek spremi posebnu poslasticu

1708516978_1695471162_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-jelenadjokovicndf.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - jelenadjokovicndf
Oglas

Poznato je da je Jelena Đoković veoma posvećena zdravoj ishrani i da se trudi da zdrave navike premese na svoju decu. Stefan i Tara se od malih nogu hrane zdravo, a baka Dijana je jednom priznala koje pravilo u ishrani svojih unuka krši.

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske - ispričala je uz osmeh Dijana Đoković.

Jelena je jednom prilikom na pitanje pratioca na Instagramu objasnila kako se Stefan i Tara hrane i na koji način im priprema hranu.

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je Jelena svojevremeno.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas