Zasladiće vam dušu i telo, a priprema nije komplikovana.
![1714289626_shutterstock_1722595708.jpg](/cache/images/f/9/d/8/2/f9d820a5ec689656df67c226760821c6553b6301.jpg)
Oglas
Konačno je došao period jagoda i vreme je da ih pripremamo na što više načina a ovo je jedan od njih:
Potrebno je
1 kg jagoda
1 kg šećera
400 ml vode
Priprema:
Vodu i šećer kuvajte oko 5 minuta, u plićoj šerpi. Operite jagode pa ih odvojte od peteljki, i dodajte u ključalu vodu sa šećerom. Kuvajte jagode oko pola sata. Kašikom skupljajte penu. Ugasite šporet pa šerpu pokrijte mokrom krpom i ostavite da se prohladi. Sipajte u prethodno sterilisane tegle pa zatvorite i odložite na hladno mesto.
Trpeza
Bonus video:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas