Oglas
· · Komentari: 0

O nagoj sceni sa Timotijevićem, glumi i intimi: Aleksandra Belošević (VIDEO)

Aleksandra Belošević tumačila je ulogu atraktivne i opasne Barbare u filmu "Poslednji strelac" koji će od 14. marta početi da se emituje u bioskopima

1710241276_Foto-Novosti-Aleksandra-Belosevic.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Aleksandra Belošević gostovala je u emisiji "Bindž" kompanije "Novosti" i tom prilikom otkrila detalje filma "Poslednji strelac"

Ovo je prvi dugometražni film u kom ona glumi i naglašava da je za nju to bilo jedno neverovatno iskustvo.

- Imala sam neverovatnu strču da moj prvi dugometražni film bude upavo sa njima. Oni su veliki glumci sa mnogo iskustva, a meni je kao nekom ko tu ima najmanje to mnogo značilo. Bilo je kao da gledate školu glume uživo. Oni su nudili pregršt svega i to je ono što je meni bilo dragoceno - rekla je Aleksandra u emisiji "Bindž".

NJen emotivni partner u filmu je Miloš Timotijević koji joj je mnogo pomogao tokom snimanja eksplicitnih scena, jer je Aleksandri ovo bio prvi put da se susreće sa takvim izazovom.

- Ja do tada nisam imala prilike da iskusim takve scene iako sam ih priželjkivala, jer mislim da svaki glumac koji želi što više toga da iskusi treba da ima i ovo kao deo nekog glumačkog sazrevanja. Priželjkivala sam je i da bih spoznala kako ću da reagujem. Ta vrsta sramote koju vi posedujete privatno ne treba da se ispolji u glumačkom zadatku - rekla je Aleksandra u emisiji "Bindž".

Šta je sve imala da kaže o svom privatnom životu, karijeri, odrastanju i detinjstvu možete pogledati na našoj Jutjub platformi, kao i u videu ispod.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas