Oglas
· · Komentari: 0

"NIKOME NISAM OSTAO DUŽAN": Trojpecov život obeležilo je turbulentno odrastanje (VIDEO)

Miloš Petrović Trojpec je tokom života proživeo mnoge situacije koje nisu bile ni malo prijatne

1712748122_Foto-Milica-Andjela-Novosti.jpg
Foto: Milena Anđela, Novosti
Oglas

Glumac Miloš Petrović Trojpec je imao jako dramatično odrastanje i detinjstvo tokom kog je naučio mnogo i prošao kroz razne situacije. On je u emisiji "Bindž" otkrio detalje iz svog privatnog života i naglasio da je sve svoje dugove platio.

- Moje odrastanje je bilo turbulentno i dinamično. Svašta sam nešto u adolescentskim godinama radio što nije za pohvalu. Srećom naučih lekcije iz svega toga i ne ostah nikome ništa dužan. Sve sam svoje dugove isplatio, što prema državi, što prema drugarima - rekao je Trojpec u emisiji "Bindž", pa dodao da ga je ulica naučila i dosta korisnih stvari.

- Definitivno me je naučila da ne treba lagati, da treba stati u zaštitu svog obraza, svog imena i svoje časti, da ne treba varati ljude. Dosta ljudima fali to - da su u nekom trenutku života naučili na pravi način da ne treba da slažu, manipulišu i foliraju - naglasio je Miloš u emisiji "Bindž".

Šta je sve Miloš imao da kaže o svom detinjstvu možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju pogledajte OVDE.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas