Oglas
· · Komentari: 0

"BOG ME JE SAČUVAO": Oglasila se Aleksandra Mladenović posle udesa - otkriveno da li je bila u alkoholisanom stanju (FOTO)

Pevačica je juče doživela saobraćajnu nesreću

1714813381_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Mladenovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Folkerka Aleksandra Mladenović doživela je udes u srpskoj prestonici, u noći između 2. i 3. maja u blizini njenog stana, kada se na raskrsnici sudarila sa autobusom.

NJen automobil je totalno bio uništen od siline udarca autobusa sa vozačeve strane, u prilog čemu svedoče i fotke do kojih je došla redakcija Kurira.

Ovim povodom Aleksandra se oglasila putem Instagrama i obratila svima koji brinu, te tom prilikom otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

Foto: Printscreen/ Instagram - aleksandra_mladenovic

- Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povređena, ali to je ništa kad je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvek u blagom šoku - navela je Aleksandra i dodala:

- Da ne zaboravim da naglasim... Sve što se ispostavi da je moja krivica snosiću posledice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro - saopštila je Mladenovićeva, pa otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

Foto: Printscreen/ Instagram - aleksandra_mladenovic

- I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vreme - otkrila je ona.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas